Vásároljon BLACK WEEK akciónk során táskát akár 48 % kedvezménnyel !!

Iskolatáska kollekció 2023

Új kollekció 2023

Iskolatáskák lányoknak

Színes és békés. Ilyen a 2023-as lányos kollekciónk. Inspirációt kerestünk az erdei állatok között, az állatkertben, de a virágüzletben is. A színek kiválasztásánál ragaszkodtunk a kislányok közkedvelt palettájához, ezért a rózsaszín és a lila árnyalatai járnak élen. És hogy biztosak lehessünk benne, hogy a Topgal hátizsákkal nem hibázhat, ismét teszteltük őket a Zlíni ITC-ben. Nem csak a vízálló anyagot, fényvisszaverő elemeket, hanem a hátizsák teherbírását is tesztelték. És nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy remekül sikerült! 😊

Iskolatáskák fiúknak

Zöld és kék. Olyan színek, amelyek soha nem fáradnak el, és amiket a fiúk egyszerűen élveznek, ezért különböző árnyalatokkal és mintákkal kombináltuk őket. A természet, a gépek és a mesék szerelmesei is találnak kedvükre valót. A szülők viszont értékelni fogják a minőségi, anatómiailag egy kisgyerek hátához igazodó hátrendszert, állítható vállpántot és mellkaspántot. És különösen a sok fényvisszaverő elemet, amelyeket senki sem hagyhat figyelmen kívül a sötétben.

A blogunkról

Posztok, melyek érdekelhetik

Termékeink összehasonlítása
Termékeink összehasonlítása

A Topgal iskolatáskák szabásmintáinak összehasonlítása. Nézze meg mi a különbség a dizájnok között.

Teljes cikk
Iskolatáska tisztítása
Iskolatáska tisztítása

Kíváncsi vagy, hogyan kell tisztítani/karbantartani az iskolai hátizsákot, és hogy mosható-e gépben? Tekintse meg az erről szóló cikkünket.

Teljes cikk
Hogyan válasszon iskolatáskát?
Hogyan válasszon iskolatáskát?

Olvasssa el, hogyan választhatja ki a legmegfelelőbb iskolatáskát gyermekének. Ismerje meg a 6 legfontosabb kritériumot, amelyeket figyelembe kell vennie.

Teljes cikk