Vásárlóink gyakori kérdései

Ezen az oldalon összefoglaltuk vásárlóink által leggyakrabban feltett kérdéseket.

Nejčastější dotazy - FAQ


1

A webshopon kínált összes termékünk valóban raktáron van. Ha valamelyik termék elfogyott, de tervben van az utángyártása illetve elérhető a központi raktárunkon, fel van tüntetve, várhatóan mikor lesz elérhető. Ha valamelyik termék elfogyott és már nem tervezzük gyártani, azt az információt találja mellette, hogy a termék gyártása véget ért.

2

A következő módokon fizethet nálunk:
  • utánvéttel átvételkor készpénzzel (a futárnál kártyás fizetés nem lehetséges).
  • online kártyás előre fizetéssel (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Google Pay, Masterpass)

3

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki.
  • GLS futár - házhoz szállítás az Ön által megadott címre Magyarország bármely pontjára
  • GLS CsomagPont - Kiszállítás az Ön által kiválasztott több mint 900 csomagpont egyikére

4

A kiszállítás alapdíja 1500,- Ft, 6000,- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.
Megrendelt termékek értéke Kiszállítás díja
5999 Ft-ig 1500 Ft
6000 Ft felett INGYENES

5

Amennyiben megrendelését munkamapon délután 2 óráig leadja, azt még aznap feldolgozzuk. A futárszolgálattól függően akár már a következő munkanapon Önnél lehet a csomag, de legkésőbb két munkanapon belül.

6

Biztosak vagyunk termékeink magas minőségében. Ha azonban ennek ellenére valamilyen hiba jelentkezne és azt reklamálni szeretné, ingyenes elszállítást és cseretéska kölcsönzésének lehetőségét kínáljuk a reklamált táska felülvizsgálata/javítása idejére. Minden további információt arról, mit kell tennie, az alábbi oldalon talál.

7

A topgal.hu webshopon leadott rendelések szállítása csak magyarország területén lehetséges. Amennyiben Szlovákia, Lengyelország vagy Csehország területére szeretné rendelését kiszállítani, látogassa meg terstvérvállalataink weboldalát az ország nevére kattintva. Amennyiben más országban tartózkodik, és szeretné termékeinket megrendelni, forduljon a Csehországi anyavállalatunk ügyfélszolgálatához.

8

Azt ajánljuk, szappanos vízzel és finom kefével vagy ronggyal tisztítsa a TOPGAL termékeket. Pontos utasításokat az egyes termékek címkéjén talál. Az iskolatáskákat, sem a tolltartókat ne mossa mosógépben, mert az esetleges, ebből eredő károsodásokra nem vonatkozik a garancia.

9

Igen, minden iskolatáskát esővédő réteggel impregnáltunk. Ráadásul a hátizsákok anyaga belülről PU bevonattal van ellátva ami megakadályozza a víz átjutását. Bonyolultabb a helyzet a cipzárak esetében, amelyek egy erősebb záporban nem feltétlenül biztosítanak 100%-os vízállóságot. A maximális biztonság érdekében azt javasoljuk, vásároljon az iskolatáskához esővédőt - amit a kiegészítők kategóriában talál.

10

A Topgal már évek óta az iskolatáskák és diákhátizsákok gyártására specializálódik. Régebben kollekciókba osztottuk őket, azonban ezek jelenleg a háttérbe szorulnak.
Az iskolatáskákat és hátizsákokat elsősorban a gyermekek életkora szerint gyártjuk és osztjuk fel: