Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Újrahasznosított csomagolás

Találkoztunk már valahol?

Azt kérdezhetnéd, miért csomagoljuk a rendeléseket nem környezetbarát műanyagba? A látszat csal!

Webáruházaink évente több mint 80000 megrendelést bonyolítanak le (ami egyébként nem kis szám, köszönjük). És minden ilyen megrendelést a 2021-es év végéig kartonpapírba csomagoltunk. Képzelhetitek, mennyi kartondobozt használtunk fel. Ezért elhatároztuk, hogy ezen változtatunk.

A PCR (post-consumer recycled) reciklátum, azaz a fogyasztás utáni újrahasznosított műanyag 100%-ban újrahasznosított műanyag hulladékból készül. A háztartásokból, az iparból és más intézményekből származó műanyag hulladékot granulációs technológia alkalmazásával apró szemcsékké dolgozzák fel, amelyekből új termékek gyártásához alkalmas teljes értékű újrafelhasználható anyagot állítanak elő. Ezek egyik csoportját a műanyag tasakok képezik, amelyek alkalmazását 2022-től mi is bevezettük. A legjobb tulajdonságuk, hogy újrahasznosíthatóak! Újra és újra.

Ha mégis inkább kartondobozban szeretnéd megkapni rendelésedet, kérjük, írd meg kérésedet a rendeléshez fűzött megjegyzésben, és örömmel teszünk eleget a kérésednek.

Obaly z recyklovaného plastu

Mit gondolsz,hányszor fog még Hozzád visszatérni új rendelésednek csomagolása? :)

Most a Topgalból jövök, de 100%-ban újrahasznosított anyagból készítettek és ismét újrahasznosítható tasak vagyok.