Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Reklamáció, visszküldés

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg az elképzeléseidnek, illetve hiba jelentkezett a használat során, készen állunk a problémát a lehető leggyorsabban és számodra legegyszerűbben megoldani.

Az első lépés a garanciális igény rögzítése a használat során felmerült problémák esetén, illetve az elállási igény rögzítése, amennyiben vissza szeretnéd küldeni, vagy ki szeretnéd cserélni a megrendet terméket. Regisztráld esetedet és könnyedén végigvezetünk a folyamaton.

Szükséged lesz a rendelésednek számára valamint a rendelésben megadott e-mail címre. Amennyiben a rendelés a számát nem találod, elegendő lesz a rendelésben megadott e-mail cím annak visszaigazolása után. Reklamáció esetén fényképet is csatolhatsz, melynek segítségével az esetek nagy részét előzetesen felül tudjuk bírálni, ennek köszönhetően gyorsabb lesz az ügy lebonyolítása

Ha segítségre van szükséged, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Átlagon felüli szolgáltatások ügyfeleink részére reklamáció esetén

  • Nagyra becsüljük idődet, ezért nem várjuk el Tőled, hogy probléma esetén a postán állj sorba. A reklamált terméket ingyen elszállítjuk az általad megadott címről, és az ügylet lebonyolítása után visszaküldjük
  • Tisztában vagyunk azzal, hogy kevés háztartásban akad plusz egy iskolatáska, ezért reklamáció esetén, amennyiben gyermekednek nincs mivel elindulnia iskolába, ingyenes cseretáskát biztosítunk az ügylet lebonyolításának idejére.
  • A teljes folyamatról e-mailben értesítünk
  • Közvetlenül a gyártóval állsz kapcsolatban.

Átlagon felüli szolgáltatások ügyfeleink részére elállás/csere esetén

  • A jogszabályok értelmében 14 nap áll rendelkezésedre, hogy meggondold magadt és jelezd elállási igényedet. Tudjuk, hogy ez nem mindig elegendő, ezért 60 napot bocsájtunk rendelkezésedre. Ez a rendelkezésre álló plusz idő eredeti csomagolásban és sértetlen termékcímkével, használatlan termékre érvényesíthető.
  • A terméket elállás esetén sem kell saját költségen küldened. Az elszállítást ingyen bebiztosítjuk futárral az általad megadott címről!
  • Nem vagy megelégedve a termékkel, mem tetszik élőben, vagy nem megfelelő a mérete, de találtál alternatívát kínálatunkban? Semmi gond! Az új terméket ingyenes cserecsomagban elküldjük, a szállítás díját mi álljuk, csak az árkülönbözetet utánvéttel fizeted ki, vagy visszaküldjük bankszámládra.

Topgal blog

Hírek, érdekességek és hasznos tippek – böngéssz az újdonságok között

Újrahasznosított csomagolás
Újrahasznosított csomagolás

Gondolunk a természetre, ezért csak környezetbarát anyagokat használunk a küldemények csomagolásához.

Elolvasom
Topgal vásárlási utalvány
Topgal vásárlási utalvány

Nem tudod, mivel ajándékozd meg szeretteidet? Tanácstalan vagy, melyik iskolatáska tetszene a legjobban? Van egy tippünk a számodra!

Elolvasom
Termékeink összehasonlítása
Termékeink összehasonlítása

A Topgal iskolatáskák szabásmintáinak összehasonlítása. Nézd meg mi a különbség a dizájnok között.

Elolvasom