Kérdése van? Hívjon a +3619018323 számon vagy írjon a kapcsolat@topgal.hu címre (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Reklamáció, visszküldés

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg az elképzeléseinek, illetve hiba jelentkezett a használat során, készen állunk a problémát a lehető leggyorsabban és az Ön számára legegyszerűbben megoldani.

Az első lépés a garanciális igény rögzítése a használat során felmerült problémák esetén, illetve az elállási igény rögzítése, amennyiben vissza szeretné küldeni, vagy ki szeretné cserélni a megrendet terméket. Regisztrálja esetét és könnyedén végigvezetjük a folyamaton.

Szüksége lesz a rendelésének számára valamint a rendelésben megadott e-mail címre. Amennyiben a rendelésönek a számát nem találja, elegendő lesz a rendelésben megadott e-nail cím annak visszaigazolása után. Reklamáció esetén fényképet is csatolhat, melynek segítségével az esetek nagy részét előzetesen felül tudjuk bírálni, ennek köszönhetően gyorsabb lesz az ügy lebonyolítása

Ha segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Átlagon felüli szolgáltatások ügyfeleink részére reklamáció esetén

  • Nagyra becsüljük idejét, ezért nem várjuk el Öntől, hogy probléma esetén a postán álljon sorba. A reklamált terméket ingyen elszállítjuk az Ön által megadott címről, és az ügylet lebonyolítása után visszaküldjük
  • Tisztában vagyunk azzal, hogy kevés háztartásban akad plusz egy iskolatáska, ezért reklamáció esetén, amennyiben gyermekének nincs mivel elindulnia iskolába, ingyenes cseretáskát biztosítunk az ügylet lebonyolításának idejére.
  • A teljes folyamatról e-mailben értesítjük
  • Közvetlenül a gyártóval áll kapcsolatban.

Átlagon felüli szolgáltatások ügyfeleink részére elállás/csere esetén

  • A jogszabályok értelmében 14 nap áll rendelkezésére, hogy meggondolja magát és jelezze elállási igényét. Tudjuk, hogy ez nem mindig elegendő, ezért 60 napot bocsájtunk rendelkezésére. Ez a rendelkezésre álló plusz idő eredeti csomagolásban és sértetlen termékcímkével, használatlan termékre érvényesíthető.
  • A terméket elállás esetén sem kell saját költségen küldenie. Az elszállítást ingyen bebiztosítjuk futárral az Ön által megadott címről!
  • Nincs megelégedve a termékkel, mem tetszik élőben, vagy nem megfelelő a mérete, de talált alternatívát kínálatunkban? Semmi gond! Az új terméket ingyenes cserecsomagban elküldjük, a szállítás díját mi álljuk, csak az árkülönbözetet utánvéttel fizeti ki, vagy visszaküldjük bankszámlájára.

A blogunkról

Posztok, melyek érdekelhetik

Újrahasznosított csomagolás
Újrahasznosított csomagolás

Gondolunk a természetre, ezért csak környezetbarát anyagokat használunk a küldemények csomagolásához.

Teljes cikk
Topgal vásárlási utalvány
Topgal vásárlási utalvány

Nem tudja, mivel ajándékozza meg szeretteit? Tanácstalan, melyik iskolatáska tetszene a legjobban? Van egy tippünk az Ön számára!

Teljes cikk
Termékeink összehasonlítása
Termékeink összehasonlítása

A Topgal iskolatáskák szabásmintáinak összehasonlítása. Nézze meg mi a különbség a dizájnok között.

Teljes cikk