Vásároljon BLACK WEEK akciónk során táskát akár 48 % kedvezménnyel !!

Miért érdemes a Topgalnál vásárolni?

Mi vagyunk a Topgal

vásároljon egyenesen a gyártótól

Mi vagyunk a Topgal termékek gyártója és forgalmazója egyben, ebben különbözünk a többi Topgal termékeket kínáló webshoptól. Az iskolatáskák és diákhátizsákok piacán magasan képzett szakértők közé tartozunk.

Szeretne tanácsot kérni a megfelelő táska kiválasztásában, vagy megjavíttatni az iskolatáskát? A Topgal hátizsákokról mindent tudunk. Bármikor bizalommal fordulhat hozzánk és mi szívesen és készséggel segítünk. Nálunk a szerviz nem ér véget a termék kiszállításával.

A fényképen anyavállalatunk székhelye látható a csehországi Sternberk városában.

Sídlo společnosti Topgal a.s.

A teljes kínálat raktáron

küldésre készen

Az összes termék melyet kosárba lehet rakni, raktáron van, így a 14:00-ig beérkező rendeléseket még az nam át tudjuk adni a futárszolgálatnak következő munkanapi kiszállítással.

V prípade reklamácie alebo opravy poškodeného batohu vám ochotne a radi poskytneme servisnú tašku

Ingyen kiszállítás

már 18000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén

A kiszállítás alapdíja 1500,- Ft. 18000,- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Mivel a táskák ára az esetek döntő többségében meghaladja ezt az értékhatárt, így a kiszállításért nem fizet plusszköltséget.

Doprava  přes Zásilkovnu je u objednávek s celkovou hodnotou nad 1000 Kč zdarma.

Cseretáska

reklamáció esetén

A reklamált termékek aránya 1% körül mozog az eladott darabokhoz képest. Ha azonban ennek ellenére reklamációra vagy javításra szorulna a webáruházunkban megvásárolt iskolatáska, ingyenes cseretáskát biztosítunk a reklamáció idejére.

A reklamáció megkönnyítése érdekében a Retino rendszert használjuk - a teljes reklamációs folyamat egyszerű és intuitív. A további részletekért nézze meg a reklamációról szóló oldalt.

V prípade reklamácie alebo opravy poškodeného batohu vám ochotne a radi poskytneme servisnú tašku