Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Cégünk 1993-ban alapult Csehországban. A kezdetekben bőrdíszmű gyártásával foglalkoztunk, hamarosan azonban új termékekkel bővült portfóliónk. Végül, a túrahátizsákok után az iskolatáskákra és kiegészítőkre specializálódtunk.
Ma is az iskolatáskák gyártására összpontosítunk és saját tervezésű, eredeti tervezésű termékeket forgalmazunk.
Célunk, hogy ne csak a kis ügyfeleink járjanak nap mint nap iskolába egy kicsit nagyobb örömmel.

A TOPGAL márkáról

A Topgal márka az alábbi termékcsoportokat foglalja magába:

  • CHILLI iskolatáskák és tolltartók a a legkisebb iskolásoknak
  • STREET HIT hátizsákok és kiegésztők felső tagozatosoknak és diákoknak, iskolába és szabadidős tevékenységekre egyaránt alkalmasak
  • speciális Euforia kollekció, amely kizárólag a topgal.hu webáruházunkban kapható és amelyben trendi táskákat és hátizsákokat talál
  • egyéb kiegészítők és tartozékok, mint például védőmellények rajzórára, esővédők, tízórais dobozok, ...

Üzleti filozófiánk

A Topgal célja elsősorban a kliensorientált ügyfélszolgálat, a lehető legjobb minőségű és ugyanakkor attraktív termékek tervezése és gyártása elfogadható áron. Ezek cégünk sikerének alappillérei, amelyeknek köszönhetően cégünk a vásárlóink szerint minőségi termékeket hoz piacra.
Minden évben új iskolatáska kollekciót mutatunk be, reagálva az aktuális trendekre a színeket és mintákat illetően, valamint az új gyártási technológiák adta lehetőségekre.


Már 30 éve Veletek vagyunk

2023-ban ünnepeltük meg a 30. évfordulónkat, ami jó ok egy kisebb ünneplésre. Ezért készítettünk egy rövid videót, ahol egy rövid történetben bemutatjuk kik vagyunk, mit és kinek csinálunk. Mi vagyunk "a Topgal iskolatáskák". Munkánkat felelősségteljesen, örömmel, alázattal és szeretettel csináljuk. És reméljük, hogy ez látszik is :)