Iskolatáska tisztítása

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan tarthatja karban a TOPGAL iskolatáskákat és hátizsákokat, hogy hosszú ideig, jó állapotban kitartsanak.

A Topgal iskolatáskákkal és hátizsákokkal való törődés egyáltalán nem bonyolult, ezért egy rövid videóban összefoglaltunk minden fontos tudnivalót, a videó alatt pedig válaszolunk a témával kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdésekre.


Vásárlóink leggyakoribb kérdései

1

Azt ajánljuk, szappanos vízzel tisztítsa meg az iskolatáskát - ronggyal vagy finom kefével, utána hagyja a táskát szabadon megszáradni a levegőn, ne rakja szárítógépbe.

2

Nem javasoljuk, hogy mosógépben mossa a táskát. Mindenekelőtt azért, mert ha bármi történik a nyomattal, fényvisszaverő felületekkel vagy a táska felépítésével, nem lenne rá érvényes a garancia.

Annak ellenére, hogy mint gyártó nem javasoljuk a mosógépben való mosást, tudjuk, hogy sok anyuka mossa az iskolatáskáinkat. Ha mégis e mellett dönt, állítsa a lehető legkisebb fordulatszámra és csavarás nélküli kímélő programra a mosógépet, és az iskolatáska “túléli”. Továbbá fontos, hogy a mosás előtt kivegye a táska hátrészében található alumínium merevítést és természetesen minden egyebet, aminek nincs mit keresnie az iskolatáskában mosás közben. Azt javasoljuk, rakja a hátizsákot mosózsákba.

3

Miután megszáradt, fújja be az iskolatáskát impregnáló szerrel. Növeli így az élettartamát és a vízállóságát.
Szünidőben, amikor a gyerekek nem használják az iskolatáskát, tárolja azt sötét helyen, ahol nem éri közvetlen napfény, hogy megelőzze a színek kifakulását.

4

A tolltartókat semmiképp ne mossa! Faluk papírral van megerősítve és a mosógépben deformálódnak és használhatatlanná válnak. Ezért ismételten a szappanos vizet és szivacsot tudjuk ajánlani.

5

Amennyiben valami romlandó benne maradt az iskolatáskánban és kellemetlen szagú nyomot hagyott maga után, tisztítsa ki a fent leírt módon. Ha a szag a szárítás után sem tűnik el, próbáljon ki például ecetet vagy szódabikarbónát. Hintse be az érintett helyet szódabikarbónával és hagyja hatni. Ha ez sem segítene, marad a régi jó ecetes víz. Természetesen speciális készítményeket is használhat, azonban előbb mindig egy kis felületen próbálja ki őket, mert foltokat hagyhatnak a táskán.

Ha bármilyen további kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.