Kérdése van? Hívjon a +3619018323 számon vagy írjon a kapcsolat@topgal.hu címre (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Diákhátizsák kollekció 2023

2023-as diákhátizsák kollekció


Az idei választék valóban gazdag. Ráadásul van egy új modellünk: a RONY. Figyelem! A legnépszerűbb fazon frissítéseként keletkezett. A RONY könnyű hátrészt kapott, amelynek köszönhetően a súlya kevesebb mint 900 gramm, egyszínű és az ára is lenyűgöző. Egyszerűen kötelező darab minden tinédzser számára.

Diákhátizsákok lányoknak

Színes és menő. Ilyen a 2023-as diákhátizsák kollekció lányoknak. Ez esetben az egyszerűség útját választottuk, mert ebben rejlik az igazi szépség. Vannak virágos, pöttyös, vagy egy-egy stílusos folttal élénkített egyszínű darabok. A diákok elképzelései azonosak - a lehető legkevésbé feltűnő! A szülők a minőségi hátrendszerhez ragaszkodnak. A mi feladatunk volt ezen kívánságok összeötvözése és így jöttek létre a trendi hátizsákjaink.

Diákhátizsákok fiúknak

Zöld és kék. Ezeket a színeket sosem lehet megunni és a fiúk egyszerűen imádják őket, ezért különböző árnyalatokban és mintákban kombináltuk őket. A fröcskölt mintától kezdve a terepszínűn át a stílusos egyszínű hátizsákig. A 2023-as kollekcióban minden megtalálható! És hogy újra megbizonyosodhassunk róla, hogy a Topgal hátizsákkal nem hibázhat, ismét teszteltük őket a Zlíni ITC-ben. Nemcsak vízálló anyagot, fényvisszaverő elemeket, hanem a hátizsák teherbírását is tesztelték. Szóval akárcsak az iskolatáskák, úgy a diákhátizsákok is jelesre vizsgáztak! 😊

A blogunkról

Posztok, melyek érdekelhetik

Iskolatáska tisztítása
Iskolatáska tisztítása

Kíváncsi vagy, hogyan kell tisztítani/karbantartani az iskolai hátizsákot, és hogy mosható-e gépben? Tekintse meg az erről szóló cikkünket.

Teljes cikk
Diákhátizsák kollekció 2023
Diákhátizsák kollekció 2023

Itt is van! Megjelent a 2023-as diákhátizsák-kollekció! 🥳 És mivel tudjuk, hogy mire vágyik a tinédzserek szíve, két menő újdonsággal készültünk.

Teljes cikk
Topgal vásárlási utalvány
Topgal vásárlási utalvány

Nem tudja, mivel ajándékozza meg szeretteit? Tanácstalan, melyik iskolatáska tetszene a legjobban? Van egy tippünk az Ön számára!

Teljes cikk