Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Iskolatáska szett SURI 20047 SET SMALL

Kedvezményes szett felső tagozatos tanulóknak és diákoknak.

25 980 Ft

A SURI 20047 SET SMALL az alábbi termékeket tartalmazza:

Tulajdonságok
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571022052
Modell Az összes SURI termék
Évfolyam vagy kor felső tagozat, középiskola, 5. osztály
Szín szürke
Nem lányoknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás
A táska leírása: Iskolatáska szett SURI 20047 SET SMALL

Graffitis dizájn, stílusos színek és elegendő hely mindenre. Ideális hátizsák 150 cm testmagasság felett, felső tagozattól főiskoláig.

  • párnázott és merevített hátrész
  • megfelelő felső tagozattól
  • állítható vállpántok és mellkasi pánt

Decens kolibri és virágminta szövött anyagon, lilásrózsaszín részletekkel. Mindez garancia arra, hogy ez a táska nem megy ki egyik napról a másikra a divatból.

Hátrésze puhára párnázott, hogy biztosítva legyen a levegő áramlása a hát és a táska között és könnyű alumínium merevítéstartja a megfelelő anatómiai alakban. Mindennapi viselése nagyobb teher hordozása esetén is kényelmes az állítható magasságú mellkaspánttal kiegészített párnázott vállpántoknak köszönhetően.

A két tágas rekesz igazán sok teret biztosít, ezért nem csak iskolába, hanem kirándulásokra vagy szakkörökre is jó választás a SURI hátizsák. Azt ajánljuk, a nagyobb hátsó rekeszbe rakja a legnehezebb dolgokat. Hátrészéhez egy párnázott laptoptartó zsebet varrtunk, amiben elfér például egy legfeljebb 15,4" méretű laptop, de ugyanúgy az A4 méretű mappák és füzetek is. Egy kisebb párnázott zsebet is talál rajta, ahová a telefon, tablet, vagy powerbank kerülhet. A keskenyebb elülső rekeszben egy kisebb hálós cipzáras zseb is van.
Kisebb zsebeket helyeztünk el a hátizsák mindkét oldalán: az egyiken egy egyszerű cipzáras zsebet apróságokra, a másikon pedig egy hálós zsebet, amibe akár egy nagyobb PET palack is belefér és szabályozható pánttal biztonságosana hátizsákhoz rögzíthető.

A fényvisszaverő elemeket úgy rendeztük el, hogy sötétben minden irányból jól láthatóak legyenek, nappal azonban ne legyenek túl zavaróak.

További két cipzáras zseb van a hátizsák elején: az egyikbe például az uzsonnát, a másikba pedig az ETUE 20047 tolltartót rakhatja.

Néhány extra:

  • fül a kézben való hordozáshoz
  • nem feltűnő, de funkcionális fényvisszaverő elemek
  • víztaszító bevonat
  • a hátizsák alja erős TOPDURA anyagból készült

Hasonló termékeink