Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Diákhátizsák SURI 19025

Kétrekeszes hátizsák lányoknak

28 390 Ft

Tulajdonságok
Súly 1.28 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571012275
Modell Az összes SURI termék
Évfolyam vagy kor felső tagozat, középiskola, 5. osztály
Szín szürke
Nem lányoknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás

Kétrekeszes hátizsák lányoknak

  • megfelelő felső tagozatoskonak, középiskolásoknak és főiskolásoknak is
  • merevített hátrész
  • állítható vállpántok és mellkasi pánt

A SURI hátizsák lányos változata reneszánszát éli nálunk az új virágos nyomatnak köszönhetően. A szürke alapszínt rózsaszín és kék árnyalatokban kivitelezett könnyed részletekkel egészítettük ki. Reméljük, elnyeri nemcsak a felső tagozatos lányok, de az idősebbek tetszését is.

A hátizsák hátrésze puhán párnázott, hogy biztosítva legyen a levegő áramlása a táska és a hát között. Könnyű alumínium merevítés biztosítja a hátrész megfelelő anatómiai alakját. Viselése kényelmes az állítható mellkaspánttal ellátott párnázott vállpántoknak köszönhetően.

A két rekeszben minden szükséges elfér. A hátizsák hátulsó rekesze nagyobb, a hátrészhez egy párnázott laptoptartó zseb van varrva, amibe akár egy 15,4" méretű laptop is elfér, de mappákat, füzeteket is rakhat ide. Egy kisebb párnázott zsebet is elhelyeztünk rajta, amiben biztonságban tudhatja a telefont, tabletet, vagy powerbankot. Ezen kívül még két cipzáras zseb van a táska elején: az egyikbe például az uzsonnát, a másikba pedig az ETUE 18029 tolltartót rakhatja.

A keskenyebb elülső rekesz elegendő helyet biztosít a többi iskolaszer elhelyezésére. Kisebb zsebeket talál a hátizsák mindkét oldalán: az egyiken egy egyszerű cipzáras zsebet apróságokra, a másikon pedig egy hálós zsebet, amibe egy nagyobb PET palack is belefér, melyet a csatos, szabályozható pánttal a hátizsákhoz rögzíthet. A fényvisszaverő elemeket úgy helyeztük ela hátizsák elején, oldalain és a vállpántokon, hogy nappal ne legyenek túl feltűnőek, ugyanakkor sötétben jól láthatók legyenek.

Extrák:

  • fül a hátizsák kézben hordásához
  • nem feltűnő, de funkcionális fényvisszaverő elemek
  • eső elleni víztaszító bevonat
  • a hátizsák alja erős TOPDURA anyagból készült

Hasonló termékeink