Iskolatáska MIRA 20007

Kétrekeszes iskolatáska

23 690 Ft

Termék raktáron

Kiszállítás várható időpontja: csütörtök, május 13.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Iskolatáska MIRA 20007 kedvezményes szettben is megvásárolható:

Modell MIRA
Súly 1.16 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 23 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 25 l
EAN 8592571012879
Termék megtekintése 3D-ben.

Kedvelt szabású, tágas kétrekeszes iskolatáska idősebb alsó tagozatos lányoknak. Méreteit tekintve 2 – 5. osztályba ajánljuk.Az elülső rekesze praktikus rendszerezővel két részre van felosztva. Idén virágos és szitakötős motívummal.

  • tágas szabás
  • két rekesz és egy mély elülső zseb
  • merev, könnyű hátrész, anatómiai kialakítású vázzal
  • praktikus rendszerezővel felosztott elülső rekesz

Tágas szabású MIRA iskolatáskánkat idén apró akvarellvirágok és törékeny szitakötők borítják. Na, lányok, hogy tetszik? Ez a kétrekeszes, tágas modellünk nagyon népszerű és legalább ötödik osztályig jól szolgál majd, ha nem tovább!

A táska hátrésze párnázott,anatómiai kialakítású és alumínium vázzal merevített. Kérjük, a vázat ne vegye ki: könnyű, biztosítja a hátrész megfelelő alakját és egyben merevíti is azt.

A kényelmes, ergonomikus szabású párnázott vállpántok az alsó és a felső részükön is szabályozhatók, az állítható magasságú mellkasi pántnak köszönhetően pedig a táska nem csúszik le az apróbb termetű kislányok válláról sem.

A hátsó rekesz valamivel kisebb és egy hálós cipzáras zseb is került bele. Az elülső, szélesebb rekesz egy párnázott válaszfallal két részre van felosztva, így könnyen elválaszthatók a füzetek a tankönyvektől, vagy a tanulnivaló az uzsonnától.

A tízórais dobozt a mély elülső zsebbe is rakhatja, ahol egy névjegyet és egy lecsatolható kulcstartó karabinert is talál.

Az innivalós flakon elhelyezésére a táska oldalsó zsebe a legmegfelelőbb. Természetesen MIRA modellünk sem szenved hiányt fényvisszaverő felületekben – a vállpántokra, a táska oldalára, elejére és a rekeszeket elválasztó szegélyekre is raktunk belőlük

További extrák:

  • víztaszító bevonat
  • a táska alja erős TOPDURA szövetből, műanyag lábakkal
  • fogantyú a táska kézben hordozására
  • hurok, amivel a táska padra akasztható
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: Az iskolatáskához két típusú, a táskával azonos mintájú tolltartó közül választhat - a klasszikus egyemeletes PENN 20007 változatot kisiskolásoknak ajánljuk, az idősebbeknek pedig az ovális ETUE 20007 modell felel meg jobban. Az utóbbiban az iskolaszerek szabadon vannak elhelyezve egy kihajtható fül alatt.