Diákhátizsák SIAN 19032

Kétrekeszes nagyméretű hátizsák fiúknak

23 090 Ft

Termék raktáron

Kiszállítás várható időpontja: péntek, március 5.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell SIAN
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 46 x 23 x 32 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 30 l
EAN 8592571012343

Kétrekeszes nagyméretű hátizsák fiúknak

  • a legnagyobb modell kínálatunkból
  • fiúknak hatodik osztálytól, középiskolásoknak és főiskolásoknak
  • párnázott és merevített hátrész

A SIAN modell egyértelműen a legnagyobb hátizsák a kínálatunkból. Idén ráadásul megnöveltük a térfogatát, mégpedig kibővítettük az elülső rekeszt. A fiúk közt biztos kedvelt lesz, nemcsak azért, mert mindent elbír, hanem a kék terepszínű nyomat miatt is!

A diákhátizsákot a középiskolások és főiskolások is értékelik majd, mivel a hátsó rekeszbe egy párnázott laptoptartó zseb került, mely15,4" méretig alkalmas. Emellett a füzetek vagy mappák is ide rakhatók. A zsebre egy kisebb párnázott zsebet is varrtunk, ami ideális a tabletre, mobilra vagy powerbankra.

A hátsó rekesz keskenyebb, mint az elülső, azt ajánljuk, hogy a laptop és a legnehezebb tankönyveket kerüljenek ide. Az elülső rekesz valóban nagy és tágas, elfér benne az összes többi tanszer, például az ETUE 19030 tolltartó, vagy a tornafelszerelés. Egy kisebb cipzáras zsebet is varrtunk bele.

Az egyéb apróságokat a két kisebb elülső zsebbe, az innivalós flakont pedig az oldalsó hálós zsebek valamelyikébe rakhatja. Az egyik oldalon akár egy másfél literes PET palackot is rögzíthet a szabályozható csatos pánttal.

Párnázott hátrész biztosítja a megfelelő levegőáramlást, amit egy könnyű, de erős alumínium merevítés tart a megfelelő anatómiai alakban. Az ergonomikusan kialakított vállpántok szintén párnázottak. Mellkaspánt egészíti ki őket, ami könnyíti az igencsak nehéz táska viselését. A fényvisszaverő elemeket a tervezéskor beleolvasztottuk a hátizsák dizájnjába, így nappal nem annyira feltűnőek: az elején és a vállpántokon kaptak helyet.

További extrák:

  • a hátizsák alja erős TOPDURA anyagból készült
  • eső elleni víztaszító bevonat, gumírozott cipzárhúzók
  • fül a hátizsák kézben való hordozására