Diákhátizsák SIAN 18033

Hátizsák felső tagozatos és diák fiúknak

23 090 Ft

Termék raktáron

Kiszállítás várható időpontja: csütörtök, április 22.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell SIAN
Súly 1.20 kg
Méretek (ma x mé x szé) 45 x 23 x 32 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 30 l
EAN 8592571011056

Kétrekeszes lányos hátizsák

  • ideális a felsőtagozatos, középiskolás, de egyetemista lányok számára is
  • nagy méret, két rekesz, két zseb
  • szilárd, párnázott hátrész, merevítéssel

Ezen nagyméretű hátizsák minden igényes diáklánynak tetszeni fog. Ezt a hátizsákot egy szilárd, strukturált poliészterből varrtuk és kis pontokkal, ill. ellenálló, lila gumibevonatú cipzárkocsival díszítettük. A SIAN hátizsák hátrésze párnázott és anatómiailag formázott, egy pehelykönnyű alumínium merevítéssel, amely megfelelő ívben tartja a hátizsák formáját a hátgerinchez. A hátizsák az ergonómiailag formázott, párnázott, de főleg magasságilag állítható pántoknak köszönhetően, a tulajdonosával együtt fog nőni. Ezt kiegészíti a mellkasi pánt is, amelyet a valóban nehéz tananyagok hordozása során fog értékelni.

A SIAN hátizsák hátsó rekesze szűkebb. Ebbe bele kellene férniük a füzettartó mappáknak vagy a legnehezebb tankönyveknek. A hátsó rekesz belsejében egy bélelt notebook zsebnek örülhetünk, a notebookok maximális 15,4” mértéig. Akinek nem szükséges a notebookját iskolába hordania, a zsebet épp a füzetekre és mappákra használhatja ki. A notebook zsebre továbbá felvarrásra került egy kisebb bélelt zseb is, például a táblagép, mobiltelefon vagy a powerbank elhelyezésére.

Az elülső rekesz nagyon széles, amelybe belefér minden, ami az iskolába vagy például a körökhöz szükséges. A belsejében egy kisebb, cipzárral ellátott zsebet találunk, amelyben elhelyezhető minden apróság, amit a lányok a kezeik ügyében szeretnének tudni. A hátizsák elején további két kisebb zsebet talál, amelyek ideálisak az ETUE 18031 tolltartó vagy a tízórai elhelyezésére.

A hátizsák oldalán két, szilárd hálóval ellátott zseb került elhelyezésre. Az egyik, közvetlen az innivalós üveg hordozására szolgál. Nyugodtan belefér egy nagyobb PET üveg is. Ez bizonyosan nem fog kiesni, mivel a kompressziós pántok segítségével a hátizsákhoz rögzíthető.

A fényvisszaverő elemek úgy lettek beépítve a SIAN hátizsák designjába, hogy ne legyenek zavaróak, de emellett mégis megőrizzék a funkcionalitásuk. Megtalálhatja őket a hátizsák tetején, a zsebek felső szegélyén, illetve mint szalagokat a vállpántokon is.

További bónuszok:

  • szilárd aljzat, TOPDURA anyagból
  • fül a hátizsák kézben hordásához
  • esővel szembeni bevonat