Iskolatáska CODA 20020

Chilli

Kétrekeszes iskolatáska

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 690 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: B

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

CODA

Súly: 0.96 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 43 x 22 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Űrtartalom: 26 l
Anyag: 100% Nylon
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571013005

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Megfelelő
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Ideális
6. osztály Megfelelő

Két rekesz, mély első zseb és menő dizájn minden alsó tagozatos lánynak és fiúnak. Az iskolatáska elég tágas, második osztálytól ajánljuk és akár a felső tagozat elejéig is alkalmas (az iskola elvárásaitól függően…)

  • új, nagyobb szabás - a második tagozat elejéig megfelel
  • merevített hátrész és anatómiai kialakítású vállpántok
  • tágas, de ugyanakkor kompakt CODA szabás

Népszerű, kétrekeszes CODA modellünket megnagyobbítottuk, hogy megfeleljen a magasabb tanulóknak ne csak az alsó tagozaton, hanem a felső tagozat elején is. Szabása keskeny, úgyhogy a karcsúbbaknak is jól ül a hátukon. Az idei újdonságot, a CODA 20020 modellt sötétkék alapon khaki és piros részletek borítják, valamint kedvelt streetart művészünk, Pauser grafikája került rá.

A táska merev, párnázott, anatómiai kialakítású hátrészének megfelelő alakját alumínium váz biztosítja. Azt ajánljuk, ne szedje ki, mert a táska elveszítené a stabilitását és alakját. Ráadásul a váz szuperkönnyű.

Ergonomikus szabású, párnázott vállpántok biztosítják a kényelmes mindennapi viselést akkor is, ha a táska nehezebb. Hosszuk szabályozható, a felső végükön pedig a háthoz húzhatja őket. Természetesen a szabályozható magasságú mellkaspántról sem feledkeztünk meg.

A két tágas rekeszben minden szükséges tanszer elfér. A hátsó rekesz valamivel keskenyebb, azt ajánljuk, ide rakja a legnehezebb dolgokat, előre pedig a könnyebbeket. A szélesebb elülső rekeszben egy kisebb hálós cipzáras jegy és egy névjegy is van.

A mély elülső zsebbe kerülhet például az uzsonna, vagy a táskával azonos motívumú PENN 20020 tolltartó. Emellett egy lecsatolható kulcstartó karabinert is varrtunk bele.

Arról, sötétben hogyan világít az iskolatáska minden oldalán elhelyezett számos fényvisszaverő felület, a részletes termékfotókon győződhet meg.

Extrák:

  • fül a táska felakasztására
  • fogantyú a kézben való hordozásra
  • a táska alja erős és ellenálló TOPDURA anyagból készült
  • műanyag lábacskák védik
  • víztaszító bevonat
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált kiváló minőség

Tippünk: A gyerekek a szemünk láttára nőnek, de az iskolatáska akár három vagy több évig is jól szolgálhat. Ne aggódjon, a vállpántok szabályozható hosszának köszönhetően folyamatosan igazíthatja a táskát kislánya vagy kisfia hátához.


TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on