Stílusos hátizsák EFFI 18003

Stílusos hátizsák bőr részletekkel és fém cipzárral

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Súly 1.44 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom -
EAN 8592571011278
Termék megtekintése 3D-ben.

A kétrekeszes fashion hátizsák , főleg az idősebb diákok vagy a vállalkozó szellemű anyukák és apukák számára van meghatározva, akiknek olyan hátizsákot kell munkába hordaniuk, amelyvalóban jól néz ki, ráadásul tágas és funkcionális. A hátizsákot hordhatják az alapiskolák felsőtagozatos diákjai is, viszont felhívjuk a figyelmét, hogy a hátizsák nincs fényvisszaverő elemekkel ellátva – mivel a stílus/fashion kollekció hátizsákjáról van szó.

Viszont a fashion kollekciónál sem feledkeztünk meg azalumínium merevítéssel ellátott szilárd, párnázott hátrészről és az anatómiailag formázott, állítható vállpántokról sem. A hátizsákhátsó rekesze a legszélesebb, amelyben egypárnázott zseb került felvarrásra a notebookok számára, teljesen 15,4" méretig. Ezen a zseben egy további kisebb párnázott zseb található, amely a táblagép, esetleg a powerbank elhelyezésére szolgál.

Az elülső szűkebb rekeszben, egy cipzárral működő hálós zsebet talál. A hátizsák elején, két praktikus, cipzárral zárható kisebb zseb helyezkedik el. A felső zseb ráadásul még továbbikét kis párnázott zsebet rejteget a mobiltelefon, vagy például a napszemüveg elhelyezésére.

A hátizsák oldalain két zseb került elhelyezésre. Az egyik magasabb, cipzárral zárható és elfér benne pl. egy 0,5 literes PET üveg. A másik, közvetlen a nagyobb italosüvegek elhelyezésére van meghatározva, amelyben nyugodtan elfér egy 1,5 literes PET üveg is, amelyet egy kompressziós hevederrel rögzíthet a hátizsákhoz.

  • alumínium merevítéssel ellátott stabil anatómiailag formázott hátrész
  • esővel szembeni bevonat
  • aljzat szilárd vízálló TOPDURA anyagból
  • stílusos szabás és anyag