Stílusos hátizsák EFFI 18002

Stílusos hátizsák bőr részletekkel és fém cipzárral

17 190 Ft 32 990 Ft

Kiszállítás várható időpontja: hétfő, november 30.

Termék raktáron

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Súly 1.44 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom -
EAN 8592571011261
Termék megtekintése 3D-ben.

Kétrekeszes stílusos hátizsák szilárd hátrésszel és designos kiegészítőkkel, amely mindenekelőtt az öregebb diákok számára van meghatározva, esetleg az apukáknak és anyukáknak, akiknek egy nagyobb terhet kellmunkába hordaniuk, s egyúttaljól szeretnének kinézni. Szilárdpoliészterből van legyártva, halcsont mintázatú szövéssel, amely eső elleni bevonattal van ellátva.

A fém cipzárakat bőr cipzárhúzók egészítik ki. A hátizsák, alumínium merevítéssel ellátott szilárd párnázott hátrésszel rendelkezik, amely nagyon könnyed, továbbá stabil és anatómiailag megfelelő formában tartja a hátat, épp ezért nem javasoljuk a kihúzását. A hátizsákhátsó rekesze a legtágasabb, amely egy párnázott zsebet is rejteget a notebookok elhelyezésére, teljesen 15,4" méretig. A zseben felvarrásra került egy további, kisebb párnázott zseb, a táblagép vagy például a powerbank elhelyezésére. Az elülső, szűkebb rekeszben egy cipzárral működő, hálós zsebet is talál. A hátizsák elülső rekeszében egy mélyebb zseb került felvarrásra, amelyben további két kisebb párnázott zsebet talál a mobiltelefon vagy a napszemüveg számára. A hátizsák elülső oldalán található elülső kis zseb egy bőr szegéllyel, illetve bőr cipzárhúzóval rendelkező fém cipzárral van ellátva.

A hátizsák oldalsó részein két cipzárral működő kisebb zsebet talál. A hátizsák vállpántjai anatómiailag formázottak, párnázottak és a fém csattoknak köszönhetően állíthatóak is. A hátizsák minden cipzárja fém, ill. bőr cipzárhúzóval ellátott.

A hátizsák elsősorban nem iskolai/diákhátizsákként van meghatározva, hanem mint fashion-stílusú hátizsák. Épp ezért nem tartalmaz semmilyen fényvisszaverő elemet.

  • alumínium merevítéssel ellátott stabil anatómiailag formázott hátrész
  • esővel szembeni bevonat
  • aljzat szilárd vízálló TOPDURA anyagból
  • stílusos szabás és anyag