Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Iskolatáska szett LYNN 21018 SET MEDIUM

Iskolatáska tolltartóval kedvezményes szettben

37 770 Ft

A LYNN 21018 SET MEDIUM az alábbi termékeket tartalmazza:

Kedvezményes szettek:
Tulajdonságok
Súly 1.10 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 23 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571021673
Modell Az összes LYNN termék
Évfolyam vagy kor 2. osztály, 3. osztály, 4. osztály, 5. osztály
Szín zöld
Motívum technikai, katonai
Nem fiúknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás
A táska leírása: Iskolatáska szett LYNN 21018 SET MEDIUM

Kétrekeszes iskolatáska két mély zsebbel a tananyaggal küzdő alsó tagozatos harcosoknak. A nagy térfogatú LYNN modell akár a felső tagozat elejéig jól szolgál majd. Méretét tekintve második osztálytól vagy 125 centiméter testmagasságtól ajánljuk.

  • 2 – 6. osztályos lányoknak és fiúknak
  • nagy térfogat, 2 rekesz és 2 mély zseb
  • merev hátrész alumínium vázzal

A terepmintás, fém azonosító jeggyel és felvarróval kiegészített LYNN iskolatáskát magasabb termetű alsó tagozatos tanulóknak ajánljuk, azonban biztos lehet benne, hogy a felső tagozat első osztályaiban sem vall majd kudarcot. Nagy térfogatának elsősorban azok veszik hasznát, akiknek naponta tekintélyes mennyiségű tanulnivalót kell az iskolába cipelniük. A két rekesz és a két mély zseb mindent elbír.

A táska merev, de puhára párnázott, anatómiai kialakítású hátrészétalumínium váz tartja a megfelelő alakban. Ez többek között elősegíti a levegő áramlását a gyerek háta és a hátrész közt.

Párnázott, ergonomikus kialakításúvállpántok biztosítják, hogy a nehezebb teher is kényelmesen hordozható. Hosszukat az alsó végükön szabályozhatja, felül pedig a háthoz állíthatja őket. Az állítható magasságúmellkasi pánt becsatolásával megelőzi, hogy az iskolatáska lecsússzon a gyermeke hátáról, a vállpántok lelógó végébe pedig erős mágneseket varrtunk, amik segítségével egyszerűen a párnázott részhez erősítheti őket.

A LYNN modell hátsó rekesze szűkebb, idekerülhet a füzettartó, a nagy és nehéz tankönyvek, esetleg atlaszok. A tágasabb elülső rekeszbe egy kis cipzáras hálós zseb is került. Az elülső rekesz és elülső zseb közé helyezett zseb meglehetősen mély és tágas, nyílása azonban szűkebb, ezért ideális a táskával azonos mintájú PENN 21018 tolltartó, vagy a tízórais doboz hordozására. Egy kulcstartó karabinert és névjegyet is talál benne. Az elülső zsebben kéznél lesz minden, amire gyakran szükség lehet.

Két típusú, a táskával megegyező mintájú tolltartó közül választhat: a PENN 21018 hagyományos, kihajtható füllel ellátott, egyemeletes tolltartót kisiskolásoknak ajánljuk, az ovális alakú ETUE 21018 modellt, ahol a kihajtható fül alatti térben szabadon helyezhetők el az írószerek, pedig inkább az idősebb tanulók értékelik majd.

Bónuszok:

  • számos fényvisszaverő elem
  • a táska lábakkal védett alja erős TOPDURA anyagból készült
  • víztaszító bevonat – a szövet nem ázik át
  • fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • a zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: A LYNN típusú hátizsák a legnagyobb űrtartalmú az alsó tagozotasoknak szánt kínálatunkból. Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a tanulók akár hatodik-hetedik osztályig is hordják. 150 centiméternél magasabb gyermekeknek azonban már diákhátizsák beszerzését ajánljuk.

Hasonló termékeink