Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Iskolatáska szett KIMI 22011 SET MEDIUM

Kedvezményes iskolatáska szett alsó tagozatos tanulóknak.

23 070 Ft

A KIMI 22011 SET MEDIUM az alábbi termékeket tartalmazza:

Kedvezményes szettek:
Tulajdonságok
Súly 1.02 kg
Méretek (ma x mé x szé) 43 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571022533
Modell Az összes KIMI termék
Évfolyam vagy kor 2. osztály, 3. osztály, 4. osztály, 5. osztály
Szín rózsaszín
Motívum virágos
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás
A táska leírása: Iskolatáska szett KIMI 22011 SET MEDIUM
Fő jellemzők:
  • merev hátrész
  • könnyű alumínium váz
  • két tágas rekesz
  • praktikus zseb

Kétrekeszes KIMI iskolatáska alsó tagozatos lányoknak. Magasabb szerkezetű, ezért második osztálytól ajánljuk, de akár ötödikig jól szolgál majd.

A KIMI iskolatáska kompakt szabása ellenére viszonylag tágas – 43 cm magas, így a két nagy rekeszbe minden belefér amire az iskolában szükség lehet. Elsősorban második osztálytól vagy 120 cm testmagasságtól ajánljuk. A virágos minta minta trendi és egyhamar nem megy ki a divatból, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az új táska több évig jól szolgál majd.

A KIMI puhára párnázott hátrészét könnyű alumínium váz merevíti. Utóbbi mindössze 0,06 kg, ezért semmiképp ne távolítsa el, mert a táska hátrésze így elvesztené a merevségét és a megfelelő anatómiai alakját.

Ergonomikus szabású párnázott vállpántok kerültek erre a modellre is. Hosszuk alulszabályozható, a felső végükön pedig a háthoz húzható a táska. Az állítható magasságúmellkasi pánt akkor is segít a megfelelő súlyelosztásban, ha a táska nehezebb, a vállpántok lelógó végébe varrt mágnesekkel pedig azokat könnyen a párnázott részhez rögzítheti.

Azt ajánljuk, a KIMI hátizsák keskenyebb hátsó rekeszébe a legnehezebb tankönyvek kerüljenek. Az elülső rekesz körülbelül 2X nagyobb, egy praktikus cipzáras hálós zsebet és egy névjegyet talál benne. Stílusosan kiegészítheti a táskát a megegyező mintájú PENN 21010 tolltartóval, ami kényelmesen elfér például a kisebb első zsebben. Utóbbit nyugodtan használhatja uzsonnás zsebnek is, valamint egy kivehető kulcstartó karabinert is varrtunk bele.

Azt ajánljuk, az innivalós flakont az erre kialakított oldalsó zsebbe rakja.

Természetesen a KIMI táskára is számos fényvisszaverő elemet raktunk. Úgy helyeztük el őket, hogy gyermeke rossz látási viszonyok mellett is minden oldalról jól észrevehető legyen. Erről a sötétben is készült, részletes képeken győződhet meg.

Další vychytávky:
  • a táska alja erős és nem áteresztő TOPDURA anyagból készült
  • műanyag lábacskák védik
  • víztaszító bevonat
  • fül a táska felakasztására és a kézben való hordozásra
  • a zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált kiváló minőség
Tippünk:

:A Topgal táskák nem önállóan állnak, nincs kemény aljuk, hanem hátizsákok. Ezért javasoljuk, hogy a táskát a hátulján lévő fülnél fogva akassza fel, vagy támassza a padhoz.

Hasonló termékeink