Vásároljon BLACK WEEK akciónk során táskát akár 48 % kedvezménnyel !!

Terepmintás iskolatáska LYNN 22019

A népszerű, kamuflázs motívummal ellátott LYNN szabás minden felső tagozatos általános iskolás számára készült.

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Tulajdonságok
Súly 1.10 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 23 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571014965
Modell Az összes LYNN termék
Évfolyam vagy kor 2. osztály, 3. osztály, 4. osztály, 5. osztály
Szín szürke
Motívum katonai, technikai
Nem fiúknak, lányoknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás
Fő jellemzők:
  • 2 - 6. osztályos lányoknak és fiúknak
  • nagy térfogat, 2 rekesz és 2 mély zseb
  • merev hátrész alumínium vázzal

A terepmintás LYNN iskolatáskát magasabb termetű alsó tagozatos tanulóknak ajánljuk, azonban biztos lehet benne, hogy a felső tagozat első osztályaiban sem vall majd kudarcot. Nagy térfogatának elsősorban azok veszik hasznát, akiknek naponta tekintélyes mennyiségű tanulnivalót kell az iskolába cipelniük. A két rekesz és a két mély zseb mindent elbír.

A táska merev, de puhára párnázott, anatómiai kialakítású hátrészétalumínium váz tartja a megfelelő alakban. Ez többek között elősegíti a levegő áramlását a gyerek háta és a hátrész közt.

Párnázott, ergonomikus kialakításúvállpántok biztosítják, hogy a nehezebb teher is kényelmesen hordozható. Hosszukat az alsó végükön szabályozhatja, felül pedig a háthoz állíthatja őket. Az állítható magasságúmellkasi pánt becsatolásával megelőzi, hogy az iskolatáska lecsússzon a gyermeke hátáról, a vállpántok lelógó végébe pedig erős mágneseket varrtunk, amik segítségével egyszerűen a párnázott részhez erősítheti őket.

A LYNN modell hátsó rekesze szűkebb, idekerülhet a füzettartó, a nagy és nehéz tankönyvek, esetleg atlaszok. A tágasabb elülső rekeszbe egy kis cipzáras hálós zseb is került. Az elülső rekesz és elülső zseb közé helyezett zseb meglehetősen mély és tágas, nyílása azonban szűkebb, ezért ideális a táskával azonos mintájú PEN 21018 tolltartó, vagy a tízórais doboz hordozására. Egy kulcstartó karabinert és névjegyet is talál benne. Az elülső zsebben kéznél lesz minden, amire gyakran szükség lehet.

Két típusú, a táskával megegyező mintájú tolltartó közül választhat: a PENN 21018 hagyományos, kihajtható füllel ellátott, egyemeletes tolltartót kisiskolásoknak ajánljuk, az ovális alakú ETUE 21018 modellt, ahol a kihajtható fül alatti térben szabadon helyezhetők el az írószerek, pedig inkább az idősebb tanulók értékelik majd.

Egyéb tulajdonságok:
  • számos fényvisszaverő elem
  • a táska lábakkal védett alja erős TOPDURA anyagból készült
  • víztaszító bevonat – a szövet nem ázik át
  • fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • a zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség
Tippünk:

A LYNN típusú hátizsák a legnagyobb űrtartalmú az alsó tagozotasoknak szánt kínálatunkból. Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a tanulók akár hatodik-hetedik osztályig is hordják. 150 centiméternél magasabb gyermekeknek azonban már diákhátizsák beszerzését ajánljuk.

Hasonló termékek