Vásároljon BLACK WEEK akciónk során táskát akár 48 % kedvezménnyel !!

Iskolatáska NIKI 20011

Kétrekeszes iskolatáska lányoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Tulajdonságok
Súly 1.04 kg
Méretek (ma x mé x szé) 43 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Nylon
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 25 l
EAN 8592571012916
Modell Az összes NIKI termék
Évfolyam vagy kor 2. osztály, 3. osztály, 4. osztály, 5. osztály
Szín kék
Motívum absztrakt
Nem lányoknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás

A kétrekeszes NIKI 20011 iskolatáskát idén csillagos eget idéző, ezüst nyomatos sötétkék anyagból varrtuk. Két rekesz és két elülső zseb biztosítja, hogy a 2 -5. osztályos lányok összes iskolaszere helyet talál.

  • 2 – 5. osztályos lányoknak
  • a tágas szabás az alsó és felső tagozat közötti átmeneti időszakban is elegendő teret biztosít
  • párnázott, alumínium vázzal merevített hátrész
  • állítható mellkasi pánt

A kipróbált NIKI modell a magasabb hátrészű táskáink egyike, ezért elsősorban másodikos és idősebb, alsó tagozatos lánynak ajánljuk. Tapasztalataink alapján azonban tudjuk, hogy akár a hatodik osztályig is megfelel (ez azonban az adott iskola elvárásaitól is függ).

A táska két rekeszébe belefér minden tanszer, amire szükség lehet, de azt javasoljuk, a háthoz rakja a legnehezebb dolgokat. A hátsó rekesz szélesebb, tágasabb.Az elülső, keskenyebb rekeszben pedig egy kis cipzáras hálós zseb és egy névjegy is van.

Az iskolatáska elejére két kisebb, praktikus zseb került. Mindkettőben kényelmesen elfér a tízórais doboz, vagy a táskával azonos mintájú PENN 20011 tolltartó. A felső zsebben ezen kívül egy kulcstartó karabinert talál, az alsóba pedig a táskához illő ovális ETUE 20011 tolltartót teheti.

A táska hátrése stabil, anatómiai kialakítású és párnázott, megfelelő alakját pedig könnyű alumínium váz biztosítja. Az ergonomikusan kialakított vállpántok az alsó és felső részükön is beállíthatók. A szabályozható mellkasi pántnak köszönhetően a táska garantáltan nem fog lecsúszni a hátról.

Az innivalós flakont a táska oldalsó zsebébe rakhatja. Az állítható csatos pántnak köszönhetően akár egy nagyobb flakon is biztonságosan rögzíthető és nem esik ki a busz után szaladva sem.

A NIKI táska minden oldalára igazán nagy mennyiségű fényvisszaverő felület került, amelyek kiválóan kiegészítik az ezüstös mintát és nappal első pillantásra alig észrevehetők. Arról, hogyan fénylenek éjszaka, a részletes, sötétben készült termékfotókon győződhet meg.

  • víztaszító bevonat
  • a táska erős és ellenálló TOPDURA anyagból készült, műanyag lábacskákkal
  • fül a padra akasztásra és a táska kézben való hordására
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: Az iskolatáskához két típusú tolltartó közül választhat. A kisiskolásoknak a hagyományos, egyszintes PENN 20011 tolltartót ajánljuk, az idősebbeknek pedig az ovális ETUE 20011 modellt, amelyben a kis, néhány gumis tartóval ellátott fül alatti térben szabadon helyezhetők el az írószerek.

Videó

Hasonló termékek