Iskolatáska LYNN 19008

Kétrekeszes iskolatáska alsó tagozatosoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell LYNNAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.06 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 23 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571011803

Kétrekeszes iskolatáska alsó tagozatos, idősebb fiúknak

  • 2 – 5. osztályos lányoknak
  • nagy űrtartalom, 2 rekesz és 2 mély zseb
  • alumínium vázzal merevített hátrész

LYNN modellünk kék, madaras motívummal díszített változatát elsősorban alsó tagozatos lányoknak, valamint a felső tagozatra való átmenetre ajánljuk. Tehát azoknak, akiknek naponta nagy mennyiségű tanulnivalót kell iskolába cipelniük. A két rekeszbe és a két mély zsebbe minden belefér.

A táska hátrésze anatómiai kialakítású az alumínium váznak köszönhetően, valamint párnázott, hogy a levegő áramlása a gyerek háta és a táska közt biztosítva legyen.

A párnázott, ergonomikusan kialakított vállpántokkal a nagy teher is kényelmesen hordozható. Ezek hosszát az alsó végükön szabályozhatja, felül pedig a gyerek hátától való távolságot állíthatja be. Az ugyancsak állítható magasságú mellkasi pánt becsatolása biztosítja, hogy az iskolatáska nem csúszik le a vállakról. A vállpántok lelógó végébe mágneseket varrtunk, amik segítségével egyszerűen a párnázott részhez erősítheti őket.

A szűkebb hátsó rekeszbe rakja a füzettartót, a nagy és nehéz tankönyveket, vagy atlaszokat. Az elülső rekesz tágasabb és bele van varrva egy kis cipzáras hálós zseb is. Az elülső rekesszel szomszédos zseb elég mély és tágas, a nyílása azonban szűkebb, ezért ideális a táskával azonos mintájú PEN 19018 tolltartó, vagy a tízórais doboz hordozására. Ezen kívül egy kulcstartó karabinert és névjegyet talál itt. Az elülső zseb pedig azokra a dolgokra való, amik jó, ha kéznél vannak.

A LYNN modellhez két típusú tolltartó közül választhat – az egyik hagyományos, egyemeletes, kihajtható füllel a kisiskolásoknak, a másik pedig az ovális alakú ETUE 19018, ahol a kihajtható fül alatti térben szabadon helyezhetők el az írószerek. Utóbbit elsősorban idősebb tanulóknak ajánljuk.

Bónuszok:

  • letisztult dizájn, számos fényvisszaverő elem
  • a táska lábakkal védett alja erős TOPDURA anyagból készült
  • víztaszító bevonat
  • fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: A LYNN típusú hátizsák a legnagyobb űrtartalmú az alsó tagozotasoknak szánt kínálatunkból. Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a tanulók sokszor a hetedik osztályig is hordják. 150 centiméternél magasabb gyermekeknek azonban már diákhátizsák beszerzését ajánljuk.

Hasonló termékek