Iskolatáska ENDY 20043

Endy iskolatáska cicával és szőrpamaccsal ideális elsős lányoknak, de mérete minimum 3. osztályig megfelel. Súlya csupán 0,86kg!

34 190 Ft

Raktáron. Várható kiszállás: csütörtök, 2. 9.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Súly 0.90 kg
Méretek (ma x mé x szé) 39 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 21 l
EAN 8592571013739
Modell Az összes ENDY termék
Évfolyam vagy kor 1. osztály, 2. osztály, 3. osztály
Nem lányoknak
Szín kék

Endy iskolatáska cicával és szőrpamaccsal ideális elsős lányoknak, de mérete minimum 3. osztályig megfelel. Súlya csupán 0,86kg!

  • 1 – 3. osztályos kislányoknak ideális
  • mindössze 0,86 kg!
  • stabil, préselt hátrész

Pihekönnyű, cicás iskolatáska kislányoknak, amely az első iskolás évekre ideális. A táska szerkezete a merev, préselt hátrésznek köszönhetően nagyon könnyű, így a 120 centiméternél alacsonyabb, apró termetű hölgyeknek is ajánlani tudjuk. Méretének köszönhetően azonban legalább az általános iskola harmadik osztályáig megfelel majd. Ne aggódjon, a keskenyebb hátról sem csúszik le, mivel a vállpántok az alsó és felső részükön is szabályozhatók, ráadásul a mellkasi pánttal is bebiztosíthatja őket. A pántok lelógó végébe mágnesek vannak bevarrva, ezekkel könnyen a párnázott részhez rögzítheti őket.

Az iskolatáskának két rekesze van. A kisebb hátsó rekeszbe a legnehezebb tankönyveket vagy a füzettartó mappát helyezheti. Az elülső rekesz valamivel szélesebb és egy kis cipzáras hálós zseb és névjegy is található benne. A csillogó, tündérrel díszített elülső zsebbe pedig az azonos motívumú PENN 20043 tolltartót, vagy a tízórais dobozt rakhatja. Hasznos tartozék a kulcstartó karabiner is, amely a zsebbe van varrva.

Az innivalót tegye a cipzár alá rejtett zsebbe a táska oldalán. Fontos, hogy a tündérek is jól láthatók legyenek, főleg a téli időszakban, így számos fényvisszaverő elemet helyeztünk el a táskán: az elején, oldalán és a vállpántokon találja őket.

Tündérek, repülünk az iskolába!

Néhány ráadás:

  • fül a táska padra akasztására
  • fogantyú a kézben hordozásra
  • víztaszító bevonat
  • a táska műanyag lábacskákkal ellátott alja erős TOPDURA anyagból készült
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: Hogyan könnyíthet az iskolatáska súlyán? Töltsön csak szörpöt gyermeke innivalós flakonjába, a vizet pedig utántöltheti az iskolában - így könnyít a könyvekkel megrakott táskán…

Hasonló termékek