Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Iskolatáska ENDY 19013

Pehelykönnyű iskolatáska kisfiúknak

A termék sajnos már nincs forgalomban.

Tulajdonságok
Súly 0.88 kg
Méretek (ma x mé x szé) 39 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 21 l
EAN 8592571011858
Modell Az összes ENDY termék
Évfolyam vagy kor 1. osztály, 2. osztály, 3. osztály
Szín zöld, kék
Motívum mesés
Nem fiúknak
Kollekció 2019
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás

Könnyű kétrekeszes táska fiúk számára

  • megfelelő az apróbb termetű elsősök számára is
  • a térfogatával megfelel minimum az alapiskola 1.- 3. osztályai számára
  • könnyű szerkezet – a súlya mindössze 0,9 kg!

Iskolatáska a robotok kisiskolás szerelmesei számára! A két rekeszben elfér minden szükséges tananyag, minimálisan az alapiskola első három évfolyama számára. A műanyag robot lenyomattal ellátott elülső mély zsebet, minden srác felhasználhatja az apróbb kincseik eltárolására, amelyekre az iskolában mindenképp szükségük lehet.
Az „ENDY” iskolatáska hátrésze finom habból préselt, amely anatómiailag formázott. Ennek köszönhetően a súlya a táskáink közül, az egyik legalacsonyabb. A vállpántok párnázottak, anatómiailag formázottak és a csattok segítségével alul magasságilag állíthatók, felül pedig háthoz igazíthatók. Ne aggódjon, a táska a téli időszakban sem csúszik le a válláról, ugyanis a vállpántok magasságilag is állítható mellkasi csattokkal vannak ellátva.

A táska szűkebb hátsó rekeszében, javasoljuk a legnehezebb tankönyvek vagy füzettartók elhelyezését. Az elülső szélesebb rekeszben egy kisebb cipzáras zsebet, ill. a névcímke elhelyezésére szolgáló zsebet talál.

A robot nyomtatással ellátott elülső mély zseb kiváló az uzsonnásdoboz, tolltartó és további apróságok elhelyezésére. Stabilan a táskához varrtunk egy kulcstartó karabinertis, amelynek köszönhetően az elfeledett kulcsokra már nem kell tovább a táska alján és a füzetek alatt vadászni. Az innivalós üveg számára a hátizsák oldalán elhelyezett zseb került meghatározásra.
No mit szóltok kis tervezők, tetszik?

További extrák:

  • a hátizsák eső elleni bevonattal van ellátva
  • pánt a táska kézben hordozásához és felfüggesztéséhez az iskolapadon
  • stabil aljzat TOPDURA anyagból, lábakkal ellátva
  • az iskolatáska sikeresen bevizsgálva az „ITC Zlínben”

Tipp: Ha a vállpántok, a behúzásuk után még mindig szabadon mozognak a gyermeke körül, kapcsolja azokat a pántok párnázott részeihez. Hogyan? Mágnessel. Ezeket úgy a pántok végeibe, mint a párnázott részekbe, a mellkasi csatt sínjeinek a végződéseibe is elhelyeztük.

Hasonló termékeink