Iskolatáska CODA 18006

Kétrekeszes iskolatáska lányoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell CODAAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.94 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571010455

Kétrekeszes iskolatáska 2-5.osztályos lányoknak

  • újdonság alsó tagozatos lányoknak
  • ergonomikus hátrész és vállpántok
  • tágas, de szolid szabás

A kedvelt CODA modellt virágokkal díszítettük ki, mely biztosan tetszeni fog mindegyik alsó tagozatos lánynak. A két tágas rekeszben elfér az összes szükséges iskolaszer. A mély elülső zseb ideális a hasonló mintájú PENN 18006 tolltartó, uzsonna tárolására, vagy egyéb apróság tárolására.

A hátrész anatómiailag formált és masszív a könnyű alumínium merevítésnek köszönhetően. A vállpántok alsó és felső végükön is könnyedén szabályozhatóak, ráadásul a mellkasi pánt is növeli a táska stabilitását a háton Ezt a praktikus mellkasi öv segíti elő. A vállpántok szabadon lógó végébe egy mágnest rejtettünk el, mellyel könnyedén felcsatolhatja a szabadon lógó végeket. A fényvisszaverő felületek a táska elején oldalán és a vállpántokon természetesek számunkra, ez is növeli gyermeke biztonságát az utcán.

Az elülső rekesz valamivel kisebb, mint a hátsó. Találhat benne egy cipzárral zárható zsebet és névjegyet. A praktikus elülső zsebben elfér bármilyen apróság, melyeknek kéznél kell lennie. Arról, hogy a kulcs ne kallódjon el a táska mélyén, az elülső zsebben található kulcstartó karabiner gondoskodik.

További bónuszok:

  • praktikus hurok, mely lehetővé teszi a táska felakasztását az iskolapadra és fogantyú a kézben hordáshoz
  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábakkal ellátva
  • műanyag lábak védik a táska alját
  • a Zlíni ITC-ben bevizsgált minőség

Tippünk: A gyermekek a szemünk láttára nőnek, de egy hátizsák akár 3 évig is szolgálhat Ne tartson attól, hogy gyermeke a táskát kinövi a szabályozható vállpántoknak köszönhetően növekvő gyermeke hátához igazíthatja a táskát.

Hasonló termékek