Iskolatáska COCO 19012

Praktikus háromrekeszes skolatáska

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell COCOAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.06 kg
Méretek (ma x mé x szé) 40 x 21 x 27 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 23 l
EAN 8592571011841

Háromrekeszes iskolatáska fiúknak

  • alkalmas első osztályos kortól alsó tagozatosoknak
  • stabil, anatómiailag formázott hátrész merevítéssel
  • tágas szabás, de ennek ellenére könnyű

Anatómiailag formált, bélelt, merevített hátrész, mely biztosítja a levegő áramlását a hát és a táska között. A hátrész stabilitását a csupán 0,04 kg súlyú alumínium merevítő biztosítja. Ha nincs rá kifejezett oka, ne távolítsa el a táskából, hiszen ez biztosítja a hátrész megfelelő formáját. A bélelt vállpántok ergonomikusan vannak kialakítva. Egy kisebb termetű iskolás hátán is tökéletesen ül a táska az ergonomikusan kialakított vállpántoknak köszönhetően, melyeket az alsó és felső részükön is tudja állítani. A vállpántok lelógó hosszú vége ne akad be sehova, mert egy belé varrt mágnesnek köszönhetően fel tudja csatolni a bélelt részre.

A hátsó rekesz ideális a nehezebb könyvek, tanszerek tárolására. Az első rekesz a legtágasabb, gond nélkül elfér benne a hasonló mintájú PENN 18015 tolltartón kívül más iskolai felszerelés is. Az első rekeszben egy hálós cipzárral zárható zseb és kulcstartó karabiner található

A mély elülső zsebben agy névjegyet talál, ahová a ki kalóz nevét tudja feljegyezni. A zsebben pedig tárolhatja az uzsonnát. A trendi minta mellett természetesen nem feledkezhetünk meg a biztonságról sem, ezért ezen a táskán is természetesen számos fényvisszaverő elem található.

További bónuszok:

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábakkal ellátva
  • víz taszító bevonat
  • praktikus fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • a Zlíni ITC-ben bevizsgált minőség

Tippünk: az innivalós flakont ne tartsa a táska belsejében. A legjobban záró üveg is kupakja is felmondhatja a szolgálatot, és ha a folyadék a táskába ömlik, nagy a baj. Az innivalós flakon tárolására ezért az oldalzsebet javasoljuk.

Hasonló termékek