Iskolatáska COCO 19002

Praktikus háromrekeszes skolatáska

22 390 Ft

Termék raktáron Kiszállítás várható időpontja: csütörtök, október 28.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell COCOAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.02 kg
Méretek (ma x mé x szé) 40 x 21 x 27 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 23 l
EAN 8592571011742

  • méretben ideális az 1. osztálytól teljesen az ötödik évfolyamig
  • stabil, anatómiailag formázott hátrész merevítéssel
  • három rekesz és egy nagy elülső zseb
  • megfelelő az apróbb termetű elsősök számára is

A kedvenc „COCO” szabásunkat értékelni fogják úgy az első osztályos, apróbb termetű diáklányok, mint az idősebbek, az alapiskola alsó tagozatának a további évfolyamaiban.

Az iskolatáska stabil, anatómiailag formázott hátrésszel rendelkezik, alumínium merevítéssel. Nem kell aggódnia, a táska nem csúszik le a kislánya válláról. Elegendő jól behúzni a párnázott vállpántokat, az alsó és a felső részükben. A mellkasi csattnak köszönhetően, a táska bizonyosan nem csúszik le a téli hónapokban sem, amely során a táskák gyakran lecsúsznak a kabátokról. A pántok végeit, a mágneseknek köszönhetően rögzítheti, így azok nem mozognak a gyermeke körül.

A hátsó rekeszbe javasoljuk a füzettartók vagy a legnehezebb tankönyvek elhelyezését, a középső rekeszbe pedig a további, szükséges, nehezebb tananyagot. Az elülső rekesz a legszélesebb, ráadásul megtalálhat benne egy cipzáras zsebet és egy leválasztható kulcstartó karabinert is, amelynek köszönhetően a kulcsait már nem kell a tananyagok között keresgélnie. Az elülső mély zseb ideális például a tízórai vagy a táskával azonos designú PENN 18044 tolltartó tárolására. Továbbá egy névcímkét is megtalálhat benne.

Az innivalós üveget elhelyezheti a táska oldalsó zsebeibe. A kislánya biztonságát számos fényvisszaverő elem biztosítja, amelyek az iskolatáska elülső és oldalsó részein, illetve a vállpántokon kerültek elhelyezésre.
Tehát hurrá a suliba!

További extrák:

  • puha, de stabil fül a táska kézben hordozásához
  • pánt a táska felfüggesztéséhez az iskolapadon
  • esővel szembeni bevonat – a táska nem ázik át
  • a táska aljzata stabil nem áteresztő Topdura anyagból készült
  • sikeresen bevizsgálva az „ITC Zlínben”

Tipp: Ne távolítsa el a hátrész alumínium merevítését, a hátrendszer így elveszítené az anatómiai formáját, ill. az eltávolítását a táska stabilitásán is észlelné. A merevítés súlya mindössze 0,06 kg!

Hasonló termékek