Diákhátizsák YUMI 20037

Klassz szabású, univerzális, kétrekeszes diákhátizsák sok zsebbel és zöld-fekete színekben.

26 590 Ft

Raktáron. Várható kiszállás: péntek, 9. 30.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Kedvezményes szettek:

Modell YUMIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.34 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571013494

Klassz szabású, univerzális, kétrekeszes diákhátizsák sok zsebbel és zöld-fekete színekben.

  • felső tagozattól, középiskolába és egyetemre is
  • két rekesz és három zseb a táska elején
  • tépőzáras sávok gördeszka rögzítésére
  • merevített hátrész, megnövelt térfogat

Hátizsák 150 centiméternél magasabb diákoknak. Méretének köszönhetően nem csak felső tagozaton, hanem középiskolában és főiskolán is megfelelő. A YUMI az egyik legnépszerűbb modellünk, tágas szabása nem csak iskolába, hanem szakkörökre és kirándulni is j választás. Idén zöld árnyalatokban khaki kiegészítőkkel – tetszik?

Hátrésze párnázott, anatómiai alakját könnyű alumínium merevítés biztosítja. Ezt kérjük ne távolítsa el, mivel a hátrész elveszítené megfelelő alakját és merevségét. A vállpántok szintén párnázottak, szabásuk ergonomikus és állítható magasságú mellkaspánt egészíti ki őket.

A két rekeszbe minden szükséges tanszer belefér. Ezek közül a hátsó nagyobb és azok a diákok, akik laptopot hordanak iskolába, biztos értékelik majd a párnázott laptoptartó zsebet (15,4” méretig), ami A4-es füzetek és mappák hordozására is alkalmas. Továbbá egy kisebb párnázott zsebet is varrtunk rá, ami ideális a mobil vagy a tablet biztonságos elhelyezésére. Az elülső rekesz kisebb és egy hálós cipzáras zsebet, valamint gumiszalagra varrt kulcstartó karabinert is talál benne.

A hátizsák elején három kis zseb van: az alulsó kisebb, a másik kettő hasonló méretű és a középsőben elfér például az uzsonnás doboz. Két tépőzáras sáv választja el őketegymástól. Gördeszka rögzítésére lettek kialakítva, de bármi egyebet is rakhat ide, nyáron például a pulóvert.

Erős anyagból készült hálós zseb került a hátizsák mindkét oldalára. Az egyik kifejezetten az innivalós flakon hordozására szolgál és egy szabályozható csatos pánt egészíti ki - ezzel köszönhetően könnyedén a táskához rögzíthet akár egy másfél literes PET palackot is.

A YUMI modellnél sem feledkeztünk meg a fényvisszaverő elemekről: a hátizsák elején, oldalán (a hátsó rekesz cipzárjának vége alatt) és a vállpántokon helyeztük el őket. A hátizsákhoz azonos mintájú ETUE 20037 tolltartó kapható.

Néhány extra:

  • erős cipzárhúzók, víztaszító bevonat
  • a táska alja erős nem áteresztő TOPDURA anyagból
  • fül a kézben való hordozásra

Hasonló termékek