Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Diákhátizsák SURI 18029

Lányos kétrekeszes hátizsák a kis és nagy diáklányok számára

A termék sajnos már nincs forgalomban.

Tulajdonságok
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571011018
Modell Az összes SURI termék
Évfolyam vagy kor felső tagozat, középiskola, 5. osztály
Szín rózsaszín, lila
Nem lányoknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás

Lányos kétrekeszes hátizsák a kis és nagy diáklányok számára megfelelő a felső tagozatosok, középiskolások, de akár az egyetemisták számára is

  • szilárd, párnázott hátrész merevítéssel
  • beállítható vállpántok és mellkasi csatt

A SURI szabású kétrekeszes diákhátizsák néhány éves szünet után egy vadonatúj mintával tér vissza! A kitűnő designon kívül, szintén magával hozza a nagyméretű szabást, két elülső zsebbel egy teljesen új, finom etno nyomtatáson. Megfelelő a felső tagozatos hölgyek, de az idősebb diáklányok és gimisek számára is.

A hátizsák hátsó rekesze a legterjedelmesebb. Megtalálhat benne egy bélelt zsebet a notebook biztonságos elhelyezésére, 15,4” méretig, amelyet tépőzáras szalaggal rögzíthet. Ha a notebookot nem hordja az iskolába, nem probléma. Elhelyezhet benne mappákat, dokumentumokat vagy egyéb iratokat is. A bélelt zseben egy cipzárral működő kisebb hálós zseb is felvarrásra került, amely apróságok vagy például mobiltelefon tárolására van meghatározva. Az elülső rekesz szűkebb, további teret kínál az egyéb iskolai szükségletek elhelyezésére.

A hátizsák oldalán az új tulajdonost egy cipzáras zseb várja, amely az apróságok elhelyezésére szolgál, a másik oldalán pedig egy hálós zsebet találhat, amelyben nyugodtan elfér egy nagyobb PET üveg is. A csattal ellátott kompressziós pántoknak köszönhetően az üveget egyszerűen a hátizsákhoz rögzítheti, így az nem eshet ki még akkor sem, ha az autóbusz után szaladunk. A fényvisszaverő elemeket a hátizsák minden oldalán megtalálja - az elején, oldalán és a vállpántokon is.

A hátizsák elülső része két kisebb cipzáras zsebet kínál. Az egyik zsebbe ideális a tízórais doboz a másikba pedig az ETUE 18029 tolltartó elhelyezése.

További bónuszok:

  • fül a hátizsák kézben hordásához
  • decens, de funkcionális fényvisszaverő elemek
  • eső elleni bevonat
  • a hátizsák szilárd aljzata, TOPDURA anyagból

Hasonló termékeink