Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Diákhátizsák RUBI 19026

Kétrekeszes diákhátizsák

29 290 Ft

Tulajdonságok
Súly 1.24 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571012282
Modell Az összes RUBI termék
Évfolyam vagy kor felső tagozat, középiskola, 5. osztály
Szín kék
Nem lányoknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás

Kétrekeszes diákhátizsák

  • alkalmas felső tagozatra, középiskolába, de akár egyetemre is
  • párnázott hátrész alumínium merevítéssel
  • állítható vállpántok és mellkasi pánt

A tavalyi újdonságunkat idén a kedvenc technikánkkal, hímzéssel díszítettük, aminek köszönhetően kiemelhettük a nyomat legapróbb részleteit, amik egyébként elvesznének. Ennek a hátizsáknak minden diáklány megörül majd, hisz nem csak iskolába, hanem akár kirándulni vagy szakkörökre is járhat vele.

A diákhátizsákoknál sem szabad spórolni a hátrész kialakításán, ugyanis a felső tagozaton és a középiskolás évek alatt nagyon fontos a hátgerinc megfelelő fejlődése. Ezért a RUBI hátizsákunkat is párnázott és merevített hátrésszel láttuk el. Az ergonómiai szabású, szabályozható vállpántokat állítható magasságú mellkaspánttal egészítettük ki, ami könnyít a mindennapos iskolai teher cipelésekor.

A hátizsák két fő rekeszre van osztva: a hátsó tágasabb, így elférnek benne a füzetek, nehéz tankönyvek, de akár egy 15,4" méretű laptop is. Hátsó részébe ugyanis egy párnázott laptoptartó zsebet varrtunk, ráadásul egy kisebb párnázott zseb is van rajta, ahol biztonságban lesz a telefon, tablet vagy a powerbank.

A keskenyebb elülső rekeszt egy hálós cipzáras zseb egészíti ki, amiben kéznél lesz a mobil és egyéb apróságok, amikre gyakran szükség van. Hasznos a hátizsák elején lévő nagy és mély zseb, valamint egy kisebb, ami hímzéssel és nyomattal is meg van különböztetve tőle.

A hátizsák mindkét oldalán hálós zsebek vannak, az egyiket egy szabályozható csatos pánt egészíti ki, hogy akár egy másfél literes flakon is elférjen benne.

További extrák:

  • fényvisszaverő elemek a hátizsák elején, oldalán és a vállpántokon is
  • fém cipzárhúzók gumírozott felülettel
  • fül a hátizsák kézben való hordozására
  • a hátizsák alja erős, nem vízáteresztő TOPDURA anyagból készült
  • eső elleni víztaszító bevonat

Hasonló termékeink