Diákhátizsák RUBI 18027

Új kétrekeszes hátizsák a diákok számára

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell RUBIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571010998

  • megfelelő a felső tagozatosok, középiskolások, de akár az egyetemisták számára is
  • két nagyméretű rekesz és két elülső zseb
  • szilárd hátrész merevítéssel

A diák hátizsákok ezen teljesen új szabását, minden felsőtagozatos, de középiskolás vagy egyetemista srácnak is javasoljuk. Bizonyosan értékelni fogják nem csak a fő rekeszek méreteit, hanem a bélelt zsebet a notebook számára is, amelyre még egy kisebb bélelt zseb lett varrva, a mobiltelefon vagy a powerbank számára. Aki nem hordja a notebookját az iskolába, a zsebet felhasználhatja a füzetek vagy különböző mappák tárolására.
A hátsó rekesz már önmagában is elég széles és számos tananyag belefér - mi ebbe a rekeszbe, a legnehezebb tankönyvek és mappák elhelyezését javasoljuk.

Az elülső, szűkebb rekeszbe így elhelyezheti a könnyebb tananyagot, vagy az ETUE 18027 tolltartót és további iskolai eszközöket. Az elülső szűk, de mély zseb kitűnő minden apróság vagy a tízórai számára. Ezt optikailag ezen a modellen azúrkék cipzárral emeltük ki. A nyomtatással ellátott kisebb elülső zseb, pedig megfelelő mindazon szükségletek hordozására, amelyeknek a diák keze ügyében kell lennie. Az elülső zsebeken kívül, a hátizsák, az oldalán még két kis hálós zsebbel is rendelkezik, amelyek megfelelőek az italok hordozására. Elbírnak egy nagyobb üveget is, amely a csattokkal ellátott kompressziós pántok segítségével egyszerűen rögzíthető.

Minden diák hátizsákunknál természetesség a szilárd hátrész párnázással és könnyed alumínium merevítéssel. Szintén kiegészítésre került ergonómiailag formázott, párnázott, vállpántokkal és a mellkasi pánttal is.

A fényvisszaverő elemek a RUBI hátizsákokra decensen lettek elhelyezve, a sötétben mégsem kerülik el a figyelmét. A hátizsák elülső oldalán, oldalain és a vállpántokon találhatóak meg - lásd. a hátizsák részletes fényképét.

További bónuszok:

  • design finom nyomtatással kék színekben
  • szilárd, vízhatlan aljzat, TOPDURA anyagból
  • esővel szembeni bevonat
  • fül a kézben hordáshoz és gumibevonatú cipzárkocsi

Hasonló termékek