Előnyök

A GYÁRTÓNÁL VÁSÁROL

A GYÁRTÓNÁL VÁSÁROL

Mi vagyunk a Topgal

Mi vagyunk a Topgal termékek gyártója, ebben különbözünk a többi Topgal termékeket kínáló webshoptól. Az iskolatáskák és diákhátizsákok piacán magasan képzett szakértők közé tartozunk. Szeretne tanácsot kérni a legalkalmasabb táska kiválasztásánál, vagy éppen a garanciát szeretné érvényesíteni? Bármikor forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen és készséggel segítünk. Nálunk a szerviz nem ér véget a termék kiszállításával.

INGYENES SZÁLLÍTÁ

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

már 6000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén

Szállítási díjat csak 6000 Ft-nál kisebb rendelés esetén fizet. Ebben az esetben a szállítási díj költsége 1500 Ft. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy ha bármilyen iskolatáskát vagy hátizsákot rendel kínálatunkból, azt ingyen kiszállítjuk Magyarország teljes területén.

VŠETKO MÁME SKLADOM

Ratárkészletet kínálunk

expressz kiszállítással

Az összes kínálatban levő termékünk raktáron van. Ezért garantáljuk a megrendelt áru azonnali elküldését minden munkanapon 14:00 óráig. Amennyiben bármilyen ok folytán erre nem adódik lehetőség, galadéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Zapůjčení náhradního batohu

Gördülékeny reklamáció

ha gond van a termékkel

Az reklamált termékek aránya 1% körül mozog az eladott darabokhoz képest. Mivel bízunk a termékeink minőségében, átlagon felüli garanciális szervizt biztosítunk, mely magába foglalja a táska ingyenes elszállítását futárszolgálattal és ingyenes cseretáska bebiztosítását arra az esetre, ha nem tudja hiányolni a terméket.

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on