Iskolatáska NUN 201

Exkluzív háromrekeszes iskolatáska

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell COCO
Súly 0.96 kg
Méretek (ma x mé x szé) 40 x 20 x 27 cm
Anyag Nylon 420 D
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 21 l
EAN 8592571002214

Háromrekeszes iskolatáska pillángó és virág  motívummal /1.-4. osztályos/ iskolások számára.  Hátlapja ergonomikusan formált és egy speciális kivehető alumímiumváz segítségével merevített, vállpántok béleltek és állíthatóak, ezzel biztosítva a hátgerincbarát ugyanakkor kényelmes viseletet.

Az iskolatáska első rekesze a legtágassabb, a középső és a hátsó azonos méretű, a középső zseb egy további rendszerezőzsebbel ellátott. A táska elülső részén további zseb található, amely   kulcsok bizonságos elhelyezésére szolgálló karabínerrel ellátott .

A zért, hogy a táska belső díszítéséről se feledkezzünk meg a  táska valamennyi zsebét belűlről is mintás anyaggal béleltük. A táska kétoldalán további gumis összehúzással zárható ötletes zsebek találhatóak, melyek  0,5 l üveg elhelyezésére a legalkalmasabbak. A táska alja merevített műanyag talpazattal ellátott, valamint tetején egy feszes fogantyú található a táska kézben való hordására illetva a táska iskolapadra való felakasztására.

Természetesen az iskolatáska felülete és oldalai fényvisszaverő elemekkel, csíkokkal vannak ellátva, hogy gyermekeink a rossz fényviszonyok mellett is jól láthatóak legyenek

Tartozékok: légátersztő tornazsák (CHI 555), speciális fényvisszaverő esővédő (CHI 177) az iskolatáska

Az iskolatáska további tökéletes kiegészítője a  NUN 202 I tolltartó.