Iskolatáska ELLY 18002

Chilli

Praktikus kétrekeszes skolatáska

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 20 390 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: B

A ELLY 18002 termékünket
az alábbi szettekben is megvásárolhatja:

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

ELLY

Súly: 0.88 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 41 x 21 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571010417

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Ideális
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Megfelelő

Vadonatúj fazon szörnyecskékkel 1-4. osztályos fiúknak

  • könnyű konstrukció, tágas szabás
  • ergonomikusan kialakított vállpántok és mellkasi öv
  • újdonság - két oldalsó zseb

A szörnyecskék garantáltan tetszeni fognak az összes alsó tagozatos fiúnak. Biztosan elnyeri a tetszését a bevált fazon megújított változata vadonatúj dizájnban.

Szülőként biztosan értékeli a táska alacsony súlyát – hiszen a táska rendkívül könnyű, csak 0,88 kg! A kis iskolásnak biztosan tetszenek majd a kék-zöld szörnyecskék. Biztosan hasznát veszi a nagy zsebeknek is, melyben a tanszereken kívül biztosan elfér pár játék is...

A táska hátrésze könnyű préselt, anatómiailag formált habból készült. Az ergonomikus, mindkét végén szabályozható, vállpántoknak köszönhetően bebiztosítja a gyermek hátának helyes fejlődését a mindennapi cipekedésnél. A vállpántok szabadon lógó végébe egy mágnest rejtettünk el, mellyel könnyedén felcsatolhatja a szabadon lógó végeket. A szabályozható mellkasi öv garantálja, hogy a vállpántok nem fognak lecsúszni kisebb termetű iskolásának válláról sem.

A hátsó rekesz a legtágasabb. Javasoljuk, hogy a helyes súlyelosztás érdekében a nehéz tárgyakat (pl. tankönyvek) a háthoz legközelebb pakolja a gyermek a táskába. Az elülső, szűkebb rekesz leginkább a füzetek vagy a hasonló mintájú PENN 18002 tolltartó tárolására alkalmas. Ráadásul találhat benne egy praktikus cipzárral zárható zsebet, és névjegyet, melynek köszönhetően a táskák nem keverednek össze az osztályban. A mély elülső zsebben kényelmesen elfér a tízórai vagy egyéb apróságok, melyeknek kéznél kell lenniük Találhat benne egy kulcstartó karabinert, melynek köszönhetően a kulcsok nem vesznek el a táska mélyén.

Ennél a modellnél sem feledkeztünk meg a számos fényvisszaverő felületről megtalálhatóak a hátizsák elején, oldalán és a vállpántokon is. Az oldalán két felújított oldalzseb található, melyek ideálisak az innivalós flakon tárolására.

Bónuszok:

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábakkal ellátva
  • víz taszító bevonat
  • a táska kézben hordására alkalmas praktikus fül
  • praktikus hurok, mely lehetővé teszi a táska felakasztását az iskolapadra

Tippünk: A táska mindkét oldalán talál oldalzsebet, melyben elfér az innivalós flakon. Ha az egyik oldalzsebben egy teli innivalós flakon van, ajánlott a másik oldalon lévő zsebbe egy hasonló súlyú tárgyat elhelyezni, hogy a táska ki legyen egyensúlyozva. Csökkenti ezzel a gyermek hátának terhelését. Jobb, ha az üvegbe csak szörpöt töltsön, gyermeke az iskolában is feltöltheti az üveget vízzel.


További iskolatáskák elsősöknek - minőségi, szép és könnyű

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on