Iskolatáska BEBE 18043

Egyrekeszes merevített falú iskolatáska

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell BEBE
Súly 1.08 kg
Méretek (ma x mé x szé) 37 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 20 l
EAN 8592571011490
Termék megtekintése 3D-ben.

Egyrekeszes iskolatáska a legapróbb termetű elsősök számára villogóval!

 • Az 1. és 2. osztályos kisiskolások számára
 • stabil alapzat - nem mozdul el
 • villogó az iskolatáska elején a jobb láthatóság érdekében
 • beállítható pántok mellkasi csattal
 • stabil anatómiai hátrész, alumínium merevítéssel

Iskolatáska vicces figurákkal a játékos táskán a legapróbb termetű diáklányok számára, 120 cm alatti magasságig. Ne aggódjon, az A4 méret bizonyosan elfér benne és jól szolgálja majd a gyermekét minimálisan az alapiskola 1. és 2. osztályában. Az egyrekeszes áttekinthető táska stabil alappal rendelkezik, így a tankönyvek, rekeszben történő megfelelő elrendezése esetén a táska nem mozdul el.

A BEBE iskolatáska kisebb, mint a kínálatunk további hátizsákjai. A magassága mindössze 37 cm. A beállítható pántoknak és a mellkasi csattnak köszönhetően, jól beállítható a lánya apró hátára is.

A táska egyetlen főkamrája, lehetővé teszi a gyermekek számára a segédeszközök elrendezését és felosztását. A táska belső tere, áthatolhatatlan válaszfalak által három részre osztott. A főkamra belsejében megtalálhat egy rendszerezőt a chipkártyák és tollak számára és egy kis cipzáras zsebet is. A füzettartót javasoljuk a lehető legközelebb helyezni a gyermek hátához! A táska oldalán elhelyezésre került egy zseb az ivóvizes üveg számára.
A táska elülső részén két kisseb praktikus zsebettalál. A felső zseben található egy névcímke és kényelmesen elfér benne a táskával azonos designú PENN 18043 típusú tolltartó, vagy az uzsonnásdoboz is. A felső zseb felső részén egy műanyag villogó helyezkedik el, amely a megnyomása után aktiválódik – világíthat vagy villoghat, ami különösen a téli időszakban megfelelő, amikor korábban van sötét. Az alsó zseb kisebb, viszont magában rejt egy további cipzáras, hálós zsebet. Ráadásul, műanyag rátétként megtalálható rajta a táska egyik figurája is.
Az iskolatáska hátrésze anatómiailag párnázott és egy eltávolítható alumínium kerettel merevített, amely úgy lett formázva, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a gyermek hátához. Természetes a több fényvisszaverő elem használata a hátizsák elülső, oldalsó részein, ill. a vállpántokon is.
Azonos szabású táska a tavalyi évben megnyerte az „MfDNES” napilap összehasonlítási vizsgálatát!

Tehát hurrá a suliba!

További bónuszok:

 • fül a táska kézben hordozásához
 • fül az iskolapadra történő felfüggesztéshez
 • vízálló anyag – a táska esővel szembeni bevonattal van ellátva
 • a táska ellenálló aljzata stabil „TOPDURA” anyagból van legyártva
 • műanyag lábak a felborulás ellen
 • iskolatáska sikeresen bevizsgálva az „ITC Zlínben”

Tipp: Az iskolatáska pántjainak a vége mágnesekkel ellátott. Ezen mágnesek, csatlakoztathatók a vállpántok párnázott részeihez. Így meggátolhatja a pántok szabad végeinek a gyermek körüli mozgását.