Iskolatáska LYNN 20019

Chilli

Kétrekeszes iskolatáska alsó tagozatosoknak

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 690 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: B

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

LYNN

Súly: 1.10 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 44 x 23 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Űrtartalom: 27 l
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571012992

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Megfelelő
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Ideális
6. osztály Megfelelő

Két rekesz és két mély zseb mindenkinek, akit bámulatba ejt a világűr mélye. A LYNN táska szabása igazán tágas és akár a felső tagozat elejéig is megfelel a távoli bolygók ifjú hódítóinak. Második osztálytól ajánljuk.

  • 2 – 5. osztályos fiúknak és lányoknak
  • nagy űrtartalom, 2 rekesz és 2 mély zseb
  • merev hátrész alumínium vázzal

Kékestürkiz, világűr motívummal díszített LYNN szabásúmodellünket elsősorban magasabb, alsó tagozatos tanulóknak ajánljuk, azonban a felső tagozatra való átmenetre is megfelel. Nagy térfogatát főleg azok értékelik majd, akiknek naponta nagy mennyiségű tanulnivalót kell iskolába cipelniük. A két rekeszbe és a két mély zsebbe minden belefér.

A táska hátrésze anatómiai kialakítású, alumínium váz merevíti és úgy van kipárnázva, hogy javuljon a levegő áramlása a gyerek háta és a táska között.

Akár a nehéz tehernek is kényelmes hordozását párnázott, ergonomikus kialakítású vállpántok biztosítják. Hosszukat az alsó végükön szabályozhatja, felül pedig a gyerek hátához állíthatja őket. Az ugyancsak állítható magasságú mellkasi pánt becsatolásával biztosítja, hogy az iskolatáska ne csússzon le a vállról. A vállpántok lelógó végébe mágneseket varrtunk, amik segítségével egyszerűen a párnázott részhez erősítheti őket.

A LYNN táska hátsó rekesze szűkebb, iderakhatja a füzettartót, a nagy és nehéz tankönyveket, vagy atlaszokat.

Az elülső rekesz tágasabb, szélesebb és egy kis cipzáras hálós zseb is került bele. Az elülső rekesz és elülső zseb közé helyezett zseb meglehetősen mély és tágas, nyílása azonban szűkebb. Ideális a táskával azonos mintájú PEN 20019 tolltartó, vagy a tízórais doboz hordozására. Ezen kívül kulcstartó karabinert és névjegyet talál benne.

Az elülső zseb pedig azokra a dolgokra való, amik jó, ha kéznél vannak.

Két típusú tolltartó közül választhat: a PENN 20019 hagyományos, kihajtható füllel ellátott, egyemeletes tolltartót inkább kisiskolásoknak ajánljuk, az ovális alakú ETUE 20019 modellt, amiben a kihajtható fül alatti térben szabadon helyezhetők el az írószerek, pedig elsősorban az idősebb tanulók értékelik majd.

Bónuszok:

  • számos fényvisszaverő elem
  • a táska lábakkal védett alja erős TOPDURA anyagból készült
  • víztaszító bevonat
  • fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: A LYNN típusú hátizsák a legnagyobb űrtartalmú az alsó tagozotasoknak szánt kínálatunkból. Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a tanulók akár hatodik-hetedik osztályig is hordják. 150 centiméternél magasabb gyermekeknek azonban már diákhátizsák beszerzését ajánljuk.


További iskolatáskák melyekkel gyermeke örömmel jár suliba

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on