Iskolatáska CODA 18048

Kétrekeszes iskolatáska fiúknak

15 790 Ft 22 990 Ft

Alacsony raktárkészlet

Kiszállítás várható időpontja: hétfő, március 8.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell CODA
Súly 0.94 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571011544
Termék megtekintése 3D-ben.

Kétkamrás táska a srácoknak az alapiskola 2.- 5. osztályáig

  • újdonság az iskolaköteles srácoknak, az alapiskola alsó tagozatán
  • stabil hátrész merevítéssel és formázott vállpántok
  • nagy terjedelmű, könnyű és praktikus táska

A CODA iskolatáska közkedvelt, kétrekeszes fiú modelljét,az idei kollekció számára a fejecskék/babok kékeszöld árnyalataival díszítettük, amelyet bizonyosan minden srác kedvelni fog, nem csak az alapiskola második osztályától. A CODA típusú szabás megfelelő minden 120 cm-nél magasabb fiúnak.
A két terjedelmes rekeszben elhelyezhető a tananyagok mindennapos terhe. Az elülső mély zseb ideális a tízórai, a táskával azonos designú PENN 18048 tolltartó, ill. egyéb olyan apróságok szállítására, amelyeknek gyorsan a kezei ügyében kell lenniük.

A táska hátrésze anatómiailag formázott, párnázott és a könnyed alumínium keretnek köszönhetően, stabil. Ergonómiailag formázottak a vállpántok is, amelyek a felső és alsó részükön található behúzási lehetőségnek, ill. a mellkasi csattnak köszönhetően, biztosítják az iskolatáska megfelelő fekvését minden gyermek hátán. A pántok végeibe mágneseket helyeztünk el, amelyeket a vállpántokhoz kapcsolhat, így a pántok nem mozognak a gyermek körül. A táska minden oldalán, illetve a pántokon is megtalálható fényvisszaverő elemek használata, számunkra csak természetes.

Az elülső rekesz valamivel szélesebb, mint a hátsó. Megtalálhat benne egy cipzáras zsebet és egy névcímkét is. Az elülső praktikus zseb, megfelelő minden szükséglet szállítására, amelyeknek a kezei ügyében kell lenniük. Azt, hogy a kulcsok nem az iskolatáskában kóborolnak, a táska elülső zsebének a felső részén található kulcstartó karabiner biztosítja.

További extrák:

  • pánt a táska felfüggesztésére az iskolapadon
  • műanyag bevonatú fül a táska kézben hordozásához
  • aljzat stabil és ellenálló TOPDURA anyagból
  • a táska alját védő műanyag lábak
  • eső elleni bevonat
  • a táska ötösre vizsgázott az „ITC Zlín” minősítésében

Tipp: A gyermekek ugyan a szemünk előtt növekszenek, viszont ez az iskolatáska a gyermekeit 3 és több évig is szolgálni fogja. Ne aggódjon, a vállpántok beállíthatóságának és hosszának köszönhetően, az iskolatáskát a fia növésben lévő hátához igazíthatja.