Diákhátizsák YUMI 20037

Street Hit

Klassz szabású, univerzális, kétrekeszes diákhátizsák sok zsebbel és zöld-fekete színekben.

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 090 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: B

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

YUMI

Súly: 1.34 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 44 x 21 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Űrtartalom: 27 l
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 9.00 kg
EAN: 8592571013494

Életkor szerinti ajánlás:

4. osztály Megfelelő
5. osztály Megfelelő
6. osztály Ideális
7. osztály Ideális
8. osztály Ideális
9. osztály Ideális

Klassz szabású, univerzális, kétrekeszes diákhátizsák sok zsebbel és zöld-fekete színekben.

  • felső tagozattól, középiskolába és egyetemre is
  • két rekesz és három zseb a táska elején
  • tépőzáras sávok gördeszka rögzítésére
  • merevített hátrész, megnövelt térfogat

Hátizsák 150 centiméternél magasabb diákoknak. Méretének köszönhetően nem csak felső tagozaton, hanem középiskolában és főiskolán is megfelelő. A YUMI az egyik legnépszerűbb modellünk, tágas szabása nem csak iskolába, hanem szakkörökre és kirándulni is j választás. Idén zöld árnyalatokban khaki kiegészítőkkel – tetszik?

Hátrésze párnázott, anatómiai alakját könnyű alumínium merevítés biztosítja. Ezt kérjük ne távolítsa el, mivel a hátrész elveszítené megfelelő alakját és merevségét. A vállpántok szintén párnázottak, szabásuk ergonomikus és állítható magasságú mellkaspánt egészíti ki őket.

A két rekeszbe minden szükséges tanszer belefér. Ezek közül a hátsó nagyobb és azok a diákok, akik laptopot hordanak iskolába, biztos értékelik majd a párnázott laptoptartó zsebet (15,4” méretig), ami A4-es füzetek és mappák hordozására is alkalmas. Továbbá egy kisebb párnázott zsebet is varrtunk rá, ami ideális a mobil vagy a tablet biztonságos elhelyezésére. Az elülső rekesz kisebb és egy hálós cipzáras zsebet, valamint gumiszalagra varrt kulcstartó karabinert is talál benne.

A hátizsák elején három kis zseb van: az alulsó kisebb, a másik kettő hasonló méretű és a középsőben elfér például az uzsonnás doboz. Két tépőzáras sáv választja el őketegymástól. Gördeszka rögzítésére lettek kialakítva, de bármi egyebet is rakhat ide, nyáron például a pulóvert.

Erős anyagból készült hálós zseb került a hátizsák mindkét oldalára. Az egyik kifejezetten az innivalós flakon hordozására szolgál és egy szabályozható csatos pánt egészíti ki - ezzel köszönhetően könnyedén a táskához rögzíthet akár egy másfél literes PET palackot is.

A YUMI modellnél sem feledkeztünk meg a fényvisszaverő elemekről: a hátizsák elején, oldalán (a hátsó rekesz cipzárjának vége alatt) és a vállpántokon helyeztük el őket. A hátizsákhoz azonos mintájú ETUE 20037 tolltartó kapható.

Néhány extra:

  • erős cipzárhúzók, víztaszító bevonat
  • a táska alja erős nem áteresztő TOPDURA anyagból
  • fül a kézben való hordozásra

További iskolatáska felső tagozatosoknak – egészséges hát, minőség és stílus

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on