Világító szett TERI 18049 BATTERY AA

Kétrekeszes hátizsák felső tagozatosoknak és középiskolásoknak beeépített fényszállal

Ez a változat tartalmazza a világításhoz szükséges vezérlőegységet

35 890 Ft

Kiszállítás várható időpontja: hétfő, október 26.

Alacsony raktárkészlet

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell TERI
Súly 1.08 kg
Méretek (ma x mé x szé) 46 x 25 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 28 l
EAN 8592571014361

  • új szabás két rekesszel és két zsebbel
  • megfelelő a felső tagozatosok, középiskolások, de akár az egyetemisták számára is
  • stabil hátrész és formázott mellkasi pánt

Ideális kétrekeszes hátizsák a hölgye számára, virágok és pontok finom nyomtatásával egy teljesen új szabáson - tetszik? Naponta kiszolgálja nem csak a felsőtagozatos diáklányokat, hanem az idősebb középiskolás és egyetemi diákokat is. Bizonyosan értékelni fogják a hátizsák hátsó mély zsebében található bélelt zsebet a notebook számára. Ebben bármilyen notebook elfér, teljesen 15,4" méretig. Ráadásul, bizonyosan kihasználják a kisebb bélelt zsebet is, amely kitűnő táblagép vagy bármi más elhelyezésére, amit kényelemben szeretne tudni.

A hátsó rekesz valóban nagyméretű, amelyben a feljebb említett berendezéseken kívül, bizonyosan elférnek a legnehezebb tankönyvek, a fiatalabb diáklányoknál pedig a füzettartó mappák is. Az elülső rekesz szűkebb és magában rejt egy cipzáras hálós zsebet, amelyben kéznél lehetnek a chipkártyák vagy a mobil.
A hátizsák elülső oldalán két további zsebet talál. Egy mélyebbet és egy kissebet, mindkettőt cipzárral ellátva. Ezen a modellen, a zsebek képzeletbeli elválasztása a pontok és virágok nyomtatásával történik.

Figyelünk a kis- és nagydiákjaik biztonságára és egészségére is. épp ezért a hátizsákot számos decensen elhelyezett fényvisszaverő elemmel láttuk el.
A lányok hátát, a hátizsák stabil, anatómiailag formázott és párnázott hátrésze könnyíti meg, amelyet a magasságilag állítható, ergonómiailag formázott vállpántok egészítenek ki.

A hátizsák, mindkét oldalán hálós zsebbel rendelkezik. Az egyikbe kényelmesen elhelyezhet egy nagy PET üveget is, amelyet egy pánt segítségével erősíthet meg úgy, hogy az ne essen ki.

További bónuszok:

  • mellkasi pánt a teljes hátizsák súlyának a megfelelő elosztására
  • szilárd és vízhatlan aljzat, TOPDURA anyagból
  • gumiborítású cipzárkocsi és fül a hátizsák kézben hordásához
  • esővel szembeni bevonat