Diákhátizsák SURI 20035

Street Hit

Graffitis dizájn, stílusos színek és elegendő hely mindenre. Ideális hátizsák 150 cm testmagasság felett, felső tagozattól főiskoláig

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 090 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: B

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

SURI

Súly: 1.28 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 44 x 21 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Űrtartalom: 27 l
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 9.00 kg
EAN: 8592571013470

Életkor szerinti ajánlás:

4. osztály Megfelelő
5. osztály Megfelelő
6. osztály Ideális
7. osztály Ideális
8. osztály Ideális
9. osztály Ideális

Graffitis dizájn, stílusos színek és elegendő hely mindenre. Ideális hátizsák 150 cm testmagasság felett, felső tagozattól főiskoláig.

  • párnázott és merevített hátrész
  • megfelelő felső tagozattól
  • állítható vállpántok és mellkasi pánt

Idén igazi újdonsággal érkezünk. A hátizsák dizájnját kedvenc graffiti művészünk, Pauser tervezte, így az idősebb lányoknak és fiúknak mindenképp megnyeri a tetszését.

Hátrésze puhára párnázott, hogy biztosítva legyen a levegő áramlása a hát és a táska között és könnyű alumínium merevítéstartja a megfelelő anatómiai alakban. Mindennapi viselése nagyobb teher hordozása esetén is kényelmes az állítható magasságú mellkaspánttal kiegészített párnázott vállpántoknak köszönhetően.

A két tágas rekesz igazán sok teret biztosít, ezért nem csak iskolába, hanem kirándulásokra vagy szakkörökre is jó választás a SURI hátizsák. Azt ajánljuk, a nagyobb hátsó rekeszbe rakja a legnehezebb dolgokat. Hátrészéhez egy párnázott laptoptartó zsebet varrtunk, amiben elfér például egy legfeljebb 15,4" méretű laptop, de ugyanúgy az A4 méretű mappák és füzetek is. Egy kisebb párnázott zsebet is talál rajta, ahová a telefon, tablet, vagy powerbank kerülhet. A keskenyebb elülső rekeszben egy kisebb hálós cipzáras zseb is van.
Kisebb zsebeket helyeztünk el a hátizsák mindkét oldalán: az egyiken egy egyszerű cipzáras zsebet apróságokra, a másikon pedig egy hálós zsebet, amibe akár egy nagyobb PET palack is belefér és szabályozható pánttal biztonságosana hátizsákhoz rögzíthető.

A fényvisszaverő elemeket úgy rendeztük el, hogy sötétben minden irányból jól láthatóak legyenek, nappal azonban ne legyenek túl zavaróak.

További két cipzáras zseb van a hátizsák elején: az egyikbe például az uzsonnát, a másikba pedig az ETUE 20035 tolltartót rakhatja.

Néhány extra:

  • fül a kézben való hordozáshoz
  • nem feltűnő, de funkcionális fényvisszaverő elemek
  • víztaszító bevonat
  • a hátizsák alja erős TOPDURA anyagból készült

További iskolatáska felső tagozatosoknak – egészséges hát, minőség és stílus

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on