Diákhátizsák SIAN 18032

Nagyméretű kétrekeszes hátizsák modell a srácoknak

23 090 Ft

Alacsony raktárkészlet

Kiszállítás várható időpontja: péntek, március 5.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell SIAN
Súly 1.20 kg
Méretek (ma x mé x szé) 45 x 23 x 32 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 30 l
EAN 8592571011049

Nagyméretű kétrekeszes hátizsák modell a srácoknak

  • megfelelő a felsőtagozatos, de szintén a gimis és egyetemista diákoknak
  • nagy méret, helykínálat
  • szilárd, anatómiailag formázott hátrész, párnázással

A SIAN hátizsákok nagyon közkedvelt szabását idén kék és zöld árnyalatokban, piros alapon alakítottuk ki. Bizonyosan kielégíti minden olyan diák szükségleteit, akiknek nem csak az iskolai felszerelést, hanem például a körökhöz és a sporthoz szükséges dolgokat is magukkal kell hordaniuk.

A diák hátizsákoknál sem feledkeztünk meg a szilárd, anatómiailag formázott, párnázott hátrészről, merevítéssel. A vállpántokat mellkasi csattal is elláttuk, amelynek a pántjai szintén párnázottak és ergonómiailag formázottak.

A hátsó szűkebb rekesz ideális a legnehezebb iskolai szükségletek hordozására. A diákok bizonyosan értékelni fogják a bélelt zsebet a 15,4” és kisebb méretű notebookok számára és a kisebb, szintén bélelt zsebet a táblagép vagy például a mobiltelefon számára. A fiatalabb diákok a notebook zsebbe, azokat a füzeteket és mappákat helyezhetik el, amelyeket nem szeretnének meggyűrni…

Az elülső zseb nagyon nagy méretű, ráadásul egy cipzáras hálós zsebet is tartalmaz. Belefér minden, ami a tanuláshoz, de például a körökhöz is szükséges. A további apróságokat, a hátizsák elején található két kisebb zsebbe helyezheti el. Az innivalós üveg számára, tökéletesen megfelel az egyik oldalsó hálós zseb. A nagy PET üveget a kompressziós pántokkal rögzítheti a hátizsákhoz, így az nem esik ki, még ha az autóbusz után szaladunk sem. A SIAN modell szabását fényvisszaverő elemekkel egészítettük ki, amelyek a hátizsák elején, a zsebek tetején és a vállpántokon találhatóak.

További bónuszok:

  • szilárd, vízhatlan aljzat TOPDURA anyagból
  • esővel szembeni bevonat
  • gumibevonatú cipzárkocsi
  • fül a hátizsák kézben hordásához