Diákhátizsák RUBI 19037

Street Hit

Kétrekeszes diákhátizsák

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 690 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: B

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

RUBI

Súly: 1.24 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 44 x 22 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Űrtartalom: 27 l
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 9.00 kg
EAN: 8592571012398

Életkor szerinti ajánlás:

4. osztály Megfelelő
5. osztály Megfelelő
6. osztály Ideális
7. osztály Ideális
8. osztály Ideális
9. osztály Ideális

 

Kétrekeszes diákhátizsák

  • felső tagozatosoknak, középiskolásoknak és akár főiskolásoknak is
  • kér tágas rekesz és két elülső zseb
  • merevített hátrész és mellkasi pánt

Elegáns, stílusos hátizsák középiskolás és főiskolás diákoknak, valamint felső tagozatosoknak. A szürke árnyalatú, szőtt anyagot finom, petróleumszínű részletek egészítik ki. Önöknek hogy tetszik?

Erről a modellünkről sem maradt le a párnázott, merevített hátrész és a mellkasi pánttal kiegészített, párnázott vállpántok. Úgy lettek kialakítva, hogy igazodjanak a 150 centiméternél magasabb diákok hátának anatómiájához. A vállpántok hossza állítható, így a hátizsák jól alkalmazkodik a magas alkatú diákokhoz és diáklányokhoz is.

Biztos értékelik majd a két nagy rekeszt, de a párnázott laptoptartó zsebet is a hátsó rekeszben (15,4" méretig). Aki nem hord laptopot iskolába, az ide rakhatja a füzeteket és a mappákat. Erre a zsebre egy kisebb párnázott zsebet is varrtunk, például mobilra vagy powerbankra. A hátsó rekesz nagyobb és sok dolog elfér benne – azt javasoljuk, ide rakja a legnehezebb tankönyveket.

A keskenyebb elülső rekeszben egy cipzáras hálós zseb is van és a táska elején további két zsebet talál. Az elülső mély zseb ideális a tolltartó, vagy a tízórai elhelyezésére. Ezen a modellen azúr színű cipzárral emeltük ki. A kisebb elülső zsebben pedig minden szükséges apróság kéznél lesz.

A hátizsák mindkét oldalán egy hálós zsebet helyeztünk el. Az egyikbe egy nagyobb PET flakont is elhelyeztet, amit az állítható csatos pánttal biztonságosan rögzíthet.

A fényvisszaverő elemeket a RUBI hátizsákon is úgy rejtettük a dizájnba, hogy ne legyenek feltűnőek, de a sötétben jól láthatók maradjanak: a táska elején, oldalán (a cipzárak végénél) és a vállpántokon találja őket – lásd: a hátizsák részletes képein.

  • erős, nem áteresztő alj TOPDURA anyagból
  • eső elleni víztaszító bevonat
  • fül a kézben hordozásra
  • gumírozott cipzárhúzók

További iskolatáska felső tagozatosoknak – egészséges hát, minőség és stílus

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on