Diákhátizsák RUBI 18025

Kétrekeszes diákhátizsák egy teljesen új szabásban

23 090 Ft

Termék raktáron

Kiszállítás várható időpontja: csütörtök, május 13.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell RUBI
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571010974

Kétrekeszes diákhátizsák egy teljesen új szabásban

  • megfelelő a felső tagozatosok, középiskolások, de akár az egyetemisták számára is
  • szilárd, párnázott hátrész alumínium merevítéssel
  • beállítható vállpántok és mellkasi öv

Egy menő darab minden diáklány számára! Bemutatjuk a hátizsákok egy teljesen új szabását fantasztikus rózsás nyomtatással, finom pontokkal kiegészítve. A hátizsák, amelybe minden szükséges belefér, bizonyosan megfelel nem csak a mindennapos iskolába járáshoz, hanem a kirándulásokhoz és körökhöz is.

A diákhátizsákoknál sem spóroltunk a párnázással és hátrész merevítéssel. Ezek a felnőtté válás és a kapcsolódó növekedés időszakában különösen fontosak. Az ergonómiailag formázott és magasságilag állítható vállpántokat ráadásul egy csúsztatható mellkasi csattal egészítjük ki, amely megkönnyíti a hátizsák súlyát.

A hátsó széles rekeszt méretben „felfújtuk”, így már nem csak a notebook, hanem a füzetek és a nehéz tankönyvek is beleférnek. A hátsó rekeszben található belső bélelt zsebnek köszönhetően a notebookja teljesen 15,4" méretig biztonságban lesz. A notebook zsebben, ráadásul telepítésre került egy kisebb bélelt zseb is, mégpedig a táblagép, mobiltelefon vagy powerbank elhelyezésére.

Az elülső szűkebb rekeszben minden apróság elfér, ráadásul el van látva egy kisebb cipzáras zsebbel, amely jól szolgál a mobiltelefon elhelyezésére úgy, hogy az mindig kéznél legyen. A hátizsák elején kitűnő segédeszköz a nagyobb mély és a kisebb zseb, amely a nagyobbtól képzeletben nem csak a szabás, hanem a rózsás nyomtatás által is elkülönítésre kerül.

A hátizsák oldalsó hálós zsebeiben, kényelmesen elhelyezhet egy 1,5 liter térfogatú PET üveget is. Ez a jobb oldalsó zseben, egy csattal rögzíthető úgy, hogy ne essen ki például amikor az autóbusz után szaladunk.

További bónuszok:

  • decens, de funkcionális fényvisszaverő elemek a táska elején, oldalán és a vállpántokon
  • fém cipzárkocsik gumiborítással
  • fül a hátizsák kézben hordásához
  • szilárd aljzat Topdura anyagból, amely nem ereszti át a vizet
  • esővel szembeni bevonat