Iskolatáska felső tagozatosoknak – egészséges hát, minőség és stílus

Termékek szűrése:

1 2 3 4

Iskolatáska felső tagozatosoknak – egészséges hát, minőség és stílus

Iskolatáskák az felső tagozatosoknak

Iskolatáskák az felső tagozatosoknak

Ahogy a gyerekek nőnek és fejlődnek, kezdenek jobban válogatni. A felső tagozatosoknak nagyobb termetükre való tekintettel válogathat „felnőttesebb stílusú” hátizsákot a CHILLI kollekcióból, valamint nagyobb méretű diákhátizsákot is, melyek a tanulóknak megmaradhat az alapiskola elvégzése után is.

Az összes hátizsákot úgy gyártjuk, hogy a minősége akár öt évi mindennapi használat után is tartós marad. Leginkább stílusos mintákat választunk, melyek időtállók, tehát nem kell az unott, divatja múlt anyagtól tartania.

Szintén gondoljon a gyerekek biztonságos fejlődésére. A helyes testtartás a nagyobb gyerekeknek egyaránt fontos, mint a kisebbeknek. Ezért a hátizsákok tartalmaznak:

  • ergonómiailag formált hátsórészt és párnázott vállpántokat
  • állítható csatos mellkasi övet és kivehető alumínium merevítést

Nem csak a középiskolás diákok kedvence a táblagép, vagy a laptop hordására való párnázott Topgal zseb. Ha a laptopot biztonságos helyen akarja tudni, használjon neoprénből készült laptopokra való tokokat.

Tippünk: Egy hátizsák az iskolába, másik szabadidőre? Dehogy! A Topgal hátizsákok egyaránt alkalmasak megfelelőek a mindennapi iskolajárásnál és a hétvégi kirándulásokon, valamint a adélutáni szakkörökön.

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on