Iskolatáska 4-5. osztályba - a gyermekkel együtt nőnek

Termékek szűrése:

Iskolatáska CHI 875


cena 23 090 Ft

Iskolatáska CHI 878


cena 22 390 Ft

Iskolatáska CHI 867


cena 24 390 Ft


1 2 3

Iskolatáska 4-5. osztályba - a gyermekkel együtt nőnek

Iskolatáska 4-5. osztályosoknak

Iskolatáska 4-5. osztályosoknak

A gyerekek 60%-ának, akik túl súlyos terhet viselnek a hátukon, hátfájási panaszai vannak. Már a táska vásárlásánál befolyásolható a súlymegterhelés. Válasszon olyan modellt, melynek a súlya 1200 gramm, vagy még kevesebb. Bármelyik hátizsák mellet fog dönteni a kínálatunkból, biztos lehet abban, hogy a termék ezt a súlymértéket nem fogja meghaladni.

A táska tágas belterének, az anatómiailag formált hátrésznek és az állítható vállpántoknak köszönhetően a Topgal hátizsák együtt fog növekedni a gyerekekkel és nem lesz probléma az átmenet az alapiskola első osztályaiból a felsőfokra.

Hogy a hátizsák ne csak kényelmes legyen, hanem hosszan tartós és biztonságos is, javítottunk az alábbiakon:

  • extra erős szakadásmentes táskaalj, valamint négy műanyag lábacskák, melyek a táska stabilitását fokozzák
  • kényelmes bélés és széles vállpántok
  • kiválóan biztonságos fényvisszaverő elemek

Az összes hátizsák speciális zsebeket tartalmazz, melyek tökéletesen alkalmasak a kiegészítők elhelyezésére, mint például az ivópalack, vagy a tízórási doboz. Tehát, nem kell attól tartani, hogy a hátizsák viselés közben esetleg zörögne.

Tippünk: A hátizsák vásárlásakor gondoljon a kisiskolásra, aki mindennap viselni fogja az iskolában. Részesítse előnybe a diszkrét hátizsákot, de ha esetleg a kisiskolás filmmotívumokkal ellátott táskát szeretne, kössön kompromisszumot és válasszon stílusos mintázattal ellátott táskát, amely nem megy ki a divatból pár hónap után.

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on