Iskolatáska MIRA 20007

Chilli

Kétrekeszes iskolatáska

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 690 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: G

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: G
Dizájn:

MIRA

Súly: 1.16 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 41 x 23 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Űrtartalom: 25 l
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571012879

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Megfelelő
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Ideális
6. osztály Megfelelő

Kedvelt szabású, tágas kétrekeszes iskolatáska idősebb alsó tagozatos lányoknak. Méreteit tekintve 2 – 5. osztályba ajánljuk.Az elülső rekesze praktikus rendszerezővel két részre van felosztva. Idén virágos és szitakötős motívummal.

  • tágas szabás
  • két rekesz és egy mély elülső zseb
  • merev, könnyű hátrész, anatómiai kialakítású vázzal
  • praktikus rendszerezővel felosztott elülső rekesz

Tágas szabású MIRA iskolatáskánkat idén apró akvarellvirágok és törékeny szitakötők borítják. Na, lányok, hogy tetszik? Ez a kétrekeszes, tágas modellünk nagyon népszerű és legalább ötödik osztályig jól szolgál majd, ha nem tovább!

A táska hátrésze párnázott,anatómiai kialakítású és alumínium vázzal merevített. Kérjük, a vázat ne vegye ki: könnyű, biztosítja a hátrész megfelelő alakját és egyben merevíti is azt.

A kényelmes, ergonomikus szabású párnázott vállpántok az alsó és a felső részükön is szabályozhatók, az állítható magasságú mellkasi pántnak köszönhetően pedig a táska nem csúszik le az apróbb termetű kislányok válláról sem.

A hátsó rekesz valamivel kisebb és egy hálós cipzáras zseb is került bele. Az elülső, szélesebb rekesz egy párnázott válaszfallal két részre van felosztva, így könnyen elválaszthatók a füzetek a tankönyvektől, vagy a tanulnivaló az uzsonnától.

A tízórais dobozt a mély elülső zsebbe is rakhatja, ahol egy névjegyet és egy lecsatolható kulcstartó karabinert is talál.

Az innivalós flakon elhelyezésére a táska oldalsó zsebe a legmegfelelőbb. Természetesen MIRA modellünk sem szenved hiányt fényvisszaverő felületekben – a vállpántokra, a táska oldalára, elejére és a rekeszeket elválasztó szegélyekre is raktunk belőlük

További extrák:

  • víztaszító bevonat
  • a táska alja erős TOPDURA szövetből, műanyag lábakkal
  • fogantyú a táska kézben hordozására
  • hurok, amivel a táska padra akasztható
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: Az iskolatáskához két típusú, a táskával azonos mintájú tolltartó közül választhat - a klasszikus egyemeletes PENN 20007 változatot kisiskolásoknak ajánljuk, az idősebbeknek pedig az ovális ETUE 20007 modell felel meg jobban. Az utóbbiban az iskolaszerek szabadon vannak elhelyezve egy kihajtható fül alatt.


További iskolatáska 4-5. osztályba - a gyermekkel együtt nőnek

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on