Iskolatáska LYNN 19008

Chilli

Kétrekeszes iskolatáska alsó tagozatosoknak

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 090 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: G

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: G
Dizájn:

LYNN

Súly: 1.06 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 41 x 23 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571011803

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Megfelelő
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Ideális
6. osztály Megfelelő

Kétrekeszes iskolatáska alsó tagozatos, idősebb fiúknak

  • 2 – 5. osztályos fiúknak
  • nagy űrtartalom, 2 rekesz és 2 mély zseb
  • alumínium vázzal merevített hátrész

LYNNmodellünk kékesszürke, a lá matrix motívummal díszített változatát elsősorban alsó tagozatos fiúknak, valamint a felső tagozatra való átmenetre ajánljuk. Tehát azoknak, akiknek naponta nagy mennyiségű tanulnivalót kell iskolába cipelniük. A két rekeszbe és a két mély zsebbe minden belefér.

A táska hátrésze anatómiai kialakítású az alumínium váznak köszönhetően, valamint párnázott, hogy a levegő áramlása a gyerek háta és a táska közt biztosítva legyen.

A párnázott, ergonomikusan kialakított vállpántokkal a nagy teher is kényelmesen hordozható. Ezek hosszát az alsó végükön szabályozhatja, felül pedig a gyerek hátától való távolságot állíthatja be. Az ugyancsak állítható magasságú mellkasi pánt becsatolása biztosítja, hogy az iskolatáska nem csúszik le a vállakról. A vállpántok lelógó végébe mágneseket varrtunk, amik segítségével egyszerűen a párnázott részhez erősítheti őket.

A szűkebb hátsó rekeszbe rakja a füzettartót, a nagy és nehéz tankönyveket, vagy atlaszokat. Az elülső rekesz tágasabb és bele van varrva egy kis cipzáras hálós zseb is. Az elülső rekesszel szomszédos zseb elég mély és tágas, a nyílása azonban szűkebb, ezért ideális a táskával azonos mintájú PEN 19018 tolltartó, vagy a tízórais doboz hordozására. Ezen kívül egy kulcstartó karabinert és névjegyet talál itt. Az elülső zseb pedig azokra a dolgokra való, amik jó, ha kéznél vannak.

A LYNN modellhez két típusú tolltartó közül választhat – az egyik hagyományos, egyemeletes, kihajtható füllel a kisiskolásoknak, a másik pedig az ovális alakú ETUE 19018, ahol a kihajtható fül alatti térben szabadon helyezhetők el az írószerek. Utóbbit elsősorban idősebb tanulóknak ajánljuk.

Bónuszok:

  • letisztult dizájn, számos fényvisszaverő elem
  • a táska lábakkal védett alja erős TOPDURA anyagból készült
  • víztaszító bevonat
  • fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: A LYNN típusú hátizsák a legnagyobb űrtartalmú az alsó tagozotasoknak szánt kínálatunkból. Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a tanulók sokszor a hetedik osztályig is hordják. 150 centiméternél magasabb gyermekeknek azonban már diákhátizsák beszerzését ajánljuk.


További iskolatáska 4-5. osztályba - a gyermekkel együtt nőnek

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on