-

Iskolatáska LYNN 18009

Chilli

Kétrekeszes iskolatáska alsó tagozatosoknak

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 20 990 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: G

A LYNN 18009 termékünket
az alábbi szettekben is megvásárolhatja:

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: G
Dizájn:

LYNN

Súly: 1.04 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 41 x 23 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571010486

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Megfelelő
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Ideális
6. osztály Megfelelő

Tollas kétrekeszes iskolatáska

  • nagyobb alsó tagozatos iskolásoknak
  • tágas szabású iskolatáska 2-5. osztályos iskolás lányoknak
  • stabil, merevített anatómiai hátrész
  • két tágas rekesz, mély elülső zsebek

A tollas minta nagyon népszerű, e rről megbizonyosodtunk más modelleknél, ezért biztosak vagyunk benne, hogy gyakorlatilag bármelyik kislány el lesz tőle ragadtatva!

Ez az egyik leguniverzálisabb modellünk, űrtartalmának köszönhetően akár az 5. osztályig is hordhatja gyermeke. Ebből kifolyólag persze apró termetű iskolásoknak nem javasoljuk. Két tágas rekesz és a nagy elülső zsebek ideális választás azoknak a lányoknak, akiknek sok holmit kell hordaniuk iskolába nap mint nap.

Ezért szereltük fel ezt a modellt is alumínium merevítésű anatómiai hátrésszel. Az ergonomikusan kialakított vállpántok alsó és felső végükön is könnyedén szabályozhatóak, ráadásul a mellkasi pánt is növeli a táska stabilitását a háton. Természetesen ezen a táskán is megtalálható a praktikus mellkasi öv, mely a széles vállpántokkal együtt lehetővé teszik a hátrész maximális hozzá igazítását gyermeke hátához.

A szűkebb hátsó rekeszben ajánljuk tárolni a nehezebb könyveket és mappákat. A középső rekesz a legszélesebb, praktikus cipzárral zárható zsebet találhat benne. Az elülső, szűkebb zseb ideális a füzetek vagy a tolltartó tárolására. Ráadásul egy kulcstartó karabinert és egy névjegyet is találhat benne. A mély első zseb ideális hely az uzsonnának, az innivalós flakonra az oldalzsebet használja.

A fényvisszaverő felületeket a táska elején oldalán és a vállpántokon természetesenezen a modellen is megtalálhatja, ezzel szeretnénk növeli gyermeke biztonságát az utcán. Tekintse meg a részletes felvételeket, lefotóztuk sötétben is a táskát, hogy láthassa a fényvisszaverő felületeket.

További bónuszok:

  • erős alsó rész, műanyag lábakkal
  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábakkal ellátva
  • a Zlíni ITC-ben bevizsgált minőség
  • víz taszító bevonat
  • praktikus fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra

Tippünk: Az innivalós palackot a táska oldalzsebében tárolja, az üveg véletlenül szivároghat és a kiömlött folyadék tönkre teheti a tankönyveket. Az innivalós üvegbe csak szörpöt töltsön, gyermeke az iskolában is feltöltheti az üveget vízzel. Így is csökkenthet a gyermeke hátának terhelését.


További iskolatáska 4-5. osztályba - a gyermekkel együtt nőnek

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on