Világító szett CODA 19041 BATTERY AA

Kétrekeszes iskolatáska lányoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell CODA
Súly 1.02 kg
Méretek (ma x mé x szé) 43 x 22 x 31 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571013692

Kétrekeszes iskolatáska virág motívummal alsó tagozatra

  • 2 – 5. osztályos lányoknak, de akár lányoknak is
  • alumínium vázzal merevített hátrész
  • tágas, de könnyű

A népszerű kétrekeszes CODA hátizsák szabását úgy fejlesztettük ki, hogy a legtöbb lány számára megfeleljen második osztálytól. Ezen kívül ebben az évben egy szupervilágító Scilif szálat adtunk az első zseb szegélyéhez. Ennek köszönhetően a hátizsákot és annak tulajdonosát nem lehet majd figyelmen kívül hagyni sötétben illetve rossz látóviszonyok esetén sem.

Az iskolatáska hátrésze anatómiai kialakítású és párnázott, csakúgy, mint a vállpántok. A táska anatómiailag megfelelő alakját a könnyű alumínium váz biztosítja. Ennek köszönhető a kényelmes mindennapi viselés a legnehezebb tankönyvek cipelésekor is... A vállpántok mindkét végükön szabályozhatók és összekapcsolhatja őket az állítható magasságú mellkaspánt segítségével, amivel könnyíthet a táska súlyán.

A hátsó rekesz kisebb, a legnehezebb könyveket, vagy a füzettartót célszerű iderakni. Az első rekesz pedig elég nagy, hogy beleférjen minden egyéb tanulnivaló és egy cipzáras hálós zsebet is tartalmaz.

A mély elülső zseb pedig például a tízórais doboz elhelyezésére alkalmas. Ráadásul egy praktikus kulcstartó karabiner is bele van varrva.

Az üdítős flakont rakja a táska oldalsó zsebébe. Fényvisszaverő elem található az iskolatáska minden oldalán, az átgondolt tervezésnek köszönhetően azonban első látásra nem annyira feltűnőek, amit elsősorban a lányok értékelnek majd...

  • gumírozott cipzár és víztaszító bevonat
  • a táska műanyag lábakkal ellátott alja erős TOPDURA anyagból készült
  • fül a táska kézben való hordására és a padra akasztásra
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: Az iskolatáskához két típusú tolltartó közül választhat. A kisiskolásoknak a hagyományos, egyemeletes PENN 19041 tolltartót ajánljuk, az idősebb lányok pedig inkább az ovális ETUE 19041 modellnek örülnek majd, amelyben a kihajtható fül alatti részben szabadon helyezhetők el az írószerek.