Iskolatáska ALLY 19040

Chilli

Iskolatáska alsó tagozatosoknak

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 20 990 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: G

A ALLY 19040 termékünket
az alábbi szettekben is megvásárolhatja:

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: G
Dizájn:

ALLY

Súly: 1.08 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 43 x 23 x 31 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571012633

Életkor szerinti ajánlás:

2. osztály Megfelelő
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Ideális
6. osztály Ideális
7. osztály Megfelelő

Kétrekeszes iskolatáska kisasszonyoknak

  • iskolás lányoknak második osztálytól
  • megnövelt térfogat - akár a felső tagozat elejéig megfelel
  • merev, anatómiai kialakítású hátrész
  • vállpántok mellkasi pánttal kiegészítve
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Népszerű, kétrekeszes modellünket idén kissé tágabbra szabtuk. Ennek köszönhetően hosszabb ideig jól szolgál majd – akár az általános iskola felső tagozatának elejéig használható!

A megújult, kedvelt szabás most valamivel magasabb, tágasabb és nagyobbak lettek az elülső zsebei is. Trendi bordó és kék árnyalatokban, virágos mintával díszítettük!

A táska könnyű alumínium vázzal merevített hátrésze stabil, párnázott és anatómiai kialakítású. Az ergonomikus szabású, párnázott vállpántok hossza és a testtől való távolsága is szabályozható, állítható magasságú mellkasi pánt egészíti ki őket. Hogy a vállpántok vége ne lógjon, mágnesekkel lettek ellátva, amik segítségével a párnázott részhez csatolhatók a részletes termékfotókon ábrázolt módon.

Az iskolatáska hátsó rekesze keskenyebb, de elég széles ahhoz, hogy elférjenek benne a nehéz tankönyvek, vagy a füzettartó. Az elülső rekesz tágasabb, egy kis hálós cipzáras zseb, valamint egy névjegy is van benne.

A táska elején két kisebb zseb található: az alsóban elfér az ovális ETUE 19040 tolltartó, vagy más apróságok, amikre gyakran szükség van, a felső zsebbe pedig a tízórais dobozt (például a ZOLA 18053 dobozunkat) vagy a táskához illő mintájú PENN 19040 tolltartót rakhatja. Ráadásul a bele varrt kulcstartó karabinernek köszönhetően a kulcscsomó mindig kéznél lesz.

Az innivalós flakont az erre kialakított oldalsó zsebbe teheti. Az ALLY iskolatáskára is számos fényvisszaverő elemet raktunk, megtalálja őket a vállpántokon, a zsebek szegélyén, valamint a táska elején és oldalán is.

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült
  • víztaszító bevonat
  • műanyag lábacskák a táska alján
  • fül a táska kézben hordására és a padra akasztásra

Önnek ajánljuk: Az iskolatáskához két típusú tolltartó közül választhat. A kisiskolásoknak a hagyományos egyszintes tolltartót ajánljuk, az idősebbeknek pedig az ovális ETUE modellt, amelyben „szabadon” helyezhetők el a ceruzák és egyéb írószerek.


További iskolatáska 4-5. osztályba - a gyermekkel együtt nőnek

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on