Iskolatáska ALLY 18012

Iskolatáska alső tagozatosoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell ALLY
Súly 1.04 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 23 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571010516

Népszerű kétrekeszes modellünk lányoknak

  • alkalmas alsó tagozatos lányoknak a 2. évfolyamtól
  • ergonomikus, anatómiailag formált hátrész
  • a vállpántokat mellkasi öv egészíti ki
  • könnyű hátrész merevítés

Népszerű modellünk vadonatúj dizájnban pöttyökkel és csillagokkal díszítve ideális társ az iskolába 2. osztályos kortól. De ha a leendő elsős lánya magasabb termetű, nem fog a táska mérete gondot okozni!

A táska ergonomikusan kialakított anatómiai hátrésszel rendelkezik melyet egy pehelykönnyű alumínium merevítő egészít ki. Az ergonomikusan kialakított vállpántokat egyszerűen beállíthatja azoknak alsó és felső részén, és összecsatolhatja a mellkasi öv segítségével. Hogy a vállpántok lelógó hosszú vége ne akadjon be sehova, egy belé varrt mágnesnek köszönhetően fel tudja csatolni a bélelt részre.

A hátsó rekesz szűkebb, ideális a nehezebb könyvek, tanszerek tárolására, az elülső pedig tágasabb, ráadásul egy kis cipzáras zsebbel egészítettük ki, ahova a gyermeke nevét beírhatja.

A táska elején két kisebb zseb található. Az alsó kisebb méretű, alkalmas apróságok tárolására A felsőben elfér például a tízórai vagy a tolltartó, ráadásul egy kulcstartó karabiner is található benne, hogy a kulcs mindig kéznél legyen.

A táska oldalán oldalzseb található innivalós palackra. Odafigyelünk arra, hogy a táska viselése biztonságos legyen, ezért nagy mennyiségű fényvisszaverő felülettel láttuk el - megtalálhatja őket a táska elején, oldalán és a vállpántokon is.

További bónuszok:

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábakkal ellátva
  • víz taszító bevonat
  • műanyag lábak védik a táska alját
  • praktikus fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • a Zlíni ITC-ben bevizsgált minőség

Tippünk: A táskához hasonló mintában két különböző tolltartót kínálunk, kihajthatót a kisebbeknek és bedobálósat, melyet inkább a nagyobb lányoknak javaslunk.